تخم مرغ ها رو میشکنیم و با وانیل و شیر، با یک چنگال خوب میزنیم!
تابه رو روی حرارت میذاریم و گرم که شد نصف قاشق روغن میریزیم و خیلی کم کره! کمی تابه چرب باشه خوبه اما اگه مخلوط کره و روغن باشه که طعمش بسیار عالی خواهد شد!
به جای وانیل میشه دارچین یا ادویه های دیگه ای استفاده کرد اما با وانیل خیلی عالی میشه! این صبحانه ای که بچه ها هم عاشقش میشن!
نان تست رو توی مخلوط شیر و تخم مرغ میزنیم برای چند ثانیه و بعد برش میگردونیم و بازم چند ثانیه! اگه بیشتر بشه نون نرم میشه و وا میره!
حالا نون رو توی تابه میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا آروم هم طلایی بشه و هم بپزه و پف کنه! اگه حرارت زیاد باشه سریع طلایی میشه و توش تخم مرغ خام میمونه!
وقتی آماده شد توی ظرف سرو میذاریم و تا داغه روش عسل یا مربا می ریزیم
یادداشت
دقت داشته باشید که نان تست رو زیاد توی مایع نگه ندارید چون وا میره و خراب میشه