ترکیب بینظیر نخود با عطر و طعم ارده و روغن زیتون.
نخودهارا پاک میکنیم.
چندین مرتبه نخودهارا میشوریم و در کاسه ای بزرگ با آب خیس میکنیم و یک شب در یخچال قرار میدهیم.دو مرتبه میشوریم و اجازه میدهیم در دمای محیط چندین ساعت در آب بمانند.نخودها باید دوبرابر شوند.
نخود ها را در قابلمه ای بزرگ بهمراه جوش شیرین میگذاریم روی حرارت.
وقتی آب بجوش آمد کف نخود هارا میگیریم.حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم کتملا پخته شوند که بین دو انگشت له شوند که حدود 1 ساعت و نیم زمان میبرد.اجازه میدهیم پس از پخت کمی خنک شود.
برای مزه و نتیجه بهتر لازم است پوست نخودهارا بگیریم.نخ.دها را از قابلمه خارج کرده آب را کنار میگذاریم.
نخود پخته و 1/2تا 1/3 آب را درون غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.ارده آبلیمو و نمک را اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم.اگر مواد صاف و یکدست نبود مقداری آب اضافه میکنیم تا جایی که کاملا لطیف و یکدست شود.
حمص را درون ظرف مورد نظر ریخته و با روغن زیتون نخود پخته جعفری خرد شده و پاپریکا و یا ادویه مورد علاقه میپوشانیم.
برای دیدن رسپی های بیشتر به سایت www.chefun.ir مراجعه کنید