چاپ
طرز تهیه نوتلا خانگی

نوتلا خانگی

با این دستور نوتلا خانگی میتونید این کرم خوشمزه رو بدون پالم درست کنید

وعده غذایی اسنک و خوراکی, کیک و شیرینی
نوع آشپزی ایتالیایی
کلمات راهنما طرز تهیه نوتلا خانگی, نوتلا, نوتلا خانگی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت 10 دقیقه
کل زمان 30 دقیقه
مناسب برای 1 شیشه
کالری 250 کیلو کالری
نویسنده مدیر

مواد لازم

  • 140 گرم فندق
  • 8 گرم پودر کاکائو
  • 340 گرم شکلات شیری
  • 24 گرم پودر قند
  • ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • ½ قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه

  1. فر را روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
  2. فندق ها رو توی سینی فر بگذارید و کف سینی پهن کنید و به مدت 7-8 دقیقه بو بدید تا جایی که پوست ها قهوه ای بشن. فندق ها رو از فر بیرون بیارید و توی یه دستمال بریزید. با مالیدن فندق ها به هم پوست فندق ها رو جدا کنید و اجازه بدید خنک بشه
  3. شکلات شیری رو آب کنید و اجازه بدید کمی خنک بشه
  4. فندق ها رو در غذاساز بریزید و شرون کنید به میکس کردن تا خمیری شکل بشه. تمامی مواد باقی مانده را اضافه کنید و دوباره غذاساز را روشن کنید تا یکدست بشه
  5. در مرحله بعد شکلات آب شده رو به غذاساز اضافه کنید و تا حدی میکس کنید که کاملا یکدست بشه و بافت لطیفی پیدا کنه
  6. حالا نوتلای خانگی که درست کردید رو به ظرف شیشه ای انتقال بدید

یادداشت