جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

سافت پیک و استیف پیک چیست

مرداد 8, 1398
ارسال شده توسط مدیر
دانستنی های آشپزی ، رسپی
2.99k بازدید
سافت پیک چیست

سافت پیک و استیف پیک چیست

 

اصطلاح سافت پیک و استیف پیک رو ممکنه شنیده باشید. این اصطلاحات برای زدن سفیده تخم مرغ و یا خامه به کار میره. اما اینا یعنی چی؟چقدر طول میکشه؟از کجا بفهمم. توی این پست قراره براتون با عکس توضیح بدم

 

پیک در انگلیسی به معنی قله است و به این دلیل این اصطلاح در قنادی کاربرد پیدا کرده که وقتی سفیده یا خامه رو میزنید بعد از بیرون آوردن مفتول همزن یه چیزی شبیه قله کوه برفی تشکیل میشه. حالا انواعش چیه:

 

۱) بدون پیک: به مرحله ای میگن که سفیده رو کمی زدیم و فقط خودش رو ول کرده و کمی کف کرده. اما هنوز به صورت مایع هست و فرمی نگرفته. در مورد خامه هم به همین صورته با این تفاوت که کف نمیکنه

A Visual Guide to Soft, Firm, and Stiff Peaks in Egg Whites: gallery image 2

۲) سافت پیک: به مرحله ای میگن که سفیده حالت خامه فرم گرفته پیدا کرده و رده های مفتول همزن روی سفیده و یا خامه میمونه. در این حالت اگر مفتول همزن رو از کاسه در بیارید و برعکس کنید یه قله تشکیل میشه که به سمت پایین هم میشه

بیشتر بخوانید  براونی بدون پخت

A Visual Guide to Soft, Firm, and Stiff Peaks in Egg Whites: gallery image 3

۳) استیف پیک: به مرحله ای میگن که سفیده یا خامه کاملا سفت میشه و اگر مفتول رو از کاسه همزن بیرون بیارید و برعکس کنید نوک قله بالا میمونه و بر نمیگرده

A Visual Guide to Soft, Firm, and Stiff Peaks in Egg Whites: gallery image 4

 

هر رسپی که درست میکنید باید دقت کنید که کدوم مرحله از فرم دادن خامه یا سفیده مورد نیازه و باید دقیقا همون کار رو انجام بدید. مدتش هم به خیلی عوامل بستگی داره مثل دما، درصد چربی و ….

فقط مراقب باشید که بیش از حد نزنید چون سفیده خراب میشه و خامه هم تبدیل به کره میشه:)

سافت پیک و استیف پیک چیست

 

تعدادی از رسپی هایی که این متدها رو دارن رو میتونید اینجا ببینید

profile avatar
مدیر
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلایناستیف پیکاستیف پیک چیستاستیف پیک شف طیبهاستیف پیک یعنی چیسافت پیکسافت پیک چیستسافت پیک شف طیبهسافت پیک یعنی چیسافت پیکسفرق بین سافت پیک و استیف پیک چیستمرحله استیف پیکمرحله سافت پیک

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

کباب حسینی

کیک کاراملی خیس

آش ترخینه

نان خرمایی

سوپ بُش

کرپ کالباس

قدیمی تر کیک روسی (پراگ)
جدیدتر جوجه کباب چوبی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • موس کیک شکلاتی
  • لازانیا با رسپی ایتالیایی
  • طرز تهیه ۸ ترافل ساده شکلاتی
آموزش های ویدیویی
  • مرورگر شما فرمت فایل ویدئویی را پشتیبانی نمی‌کند. طرز تهیه کیک کرپ ماچا
    | 9 ماه پیش | 507 | 05:44
  • مرورگر شما فرمت فایل ویدئویی را پشتیبانی نمی‌کند. طرز تهیه چیزکیک نیویورک "بدون ترک خوردن"
  • مرورگر شما فرمت فایل ویدئویی را پشتیبانی نمی‌کند. طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی
  • مرورگر شما فرمت فایل ویدئویی را پشتیبانی نمی‌کند. طرز تهیه نوکی پاریسی
  • مرورگر شما فرمت فایل ویدئویی را پشتیبانی نمی‌کند. طرز تهیه پاستیتسیو یا کیک پاستا و گوشت
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسته‌بندی نشده
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • سالاد قالبی مرداد 8, 1398
  • حلیم بادمجان مرداد 8, 1398
  • باقلا قاتوق مرداد 8, 1398
  • کیک لیمو ترش با سس مرداد 8, 1398
  • شیرینی ماندل زینگ مرداد 8, 1398

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت