جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

کیک روسی (پراگ)

مرداد 8, 1398
ارسال شده توسط مدیر
دسر ، رسپی ، کیک و شیرینی
11.8k بازدید
طرز تهیه کیک روسی پراگ
Jump to Recipe Print Recipe

طرز تهیه کیک کافه ای روسی

خوب، دوباره با ترجمه یه نوع کیک روسی دیگه در خدمت شماییم. این کیک از این سایت ترجمه شده و کیک خیلی خوشمزه ایه. برای دیدن رسپی های بیشتر به اینجا مراجعه کنید

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید

اگر دوست دارید طرز تهیه کیک های روسی رو به صورت ویدیویی با جزئیات کامل یاد بگیرید میتونید به صفحه آموزش کیک روسی مراجعه کنید

طرز تهیه کیک روسی پراگ
چاپ

کیک روسی (پراگ)

کیک پراگ در واقع ورژن ساده شده کیک ساچر هست که به جای کرم زردآلو از کرم کره و شیرعسل استفاده می شه.

وعده غذایی دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی روسی
کلمات راهنما رسپی کیک روسی, طرز تهیه کیک روسی, کیک روسی, کیک کافه ای روسی, کیک کافی شاپی روسی
زمان آماده سازی 2 hours
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 2 hours 30 minutes
مناسب برای 10 نفر
کالری 307 kcal
نویسنده مدیر

مواد لازم

مواد لازم برای کیک

  • تخم مرغ 6 عدد
  • شکر 150 گرم
  • آرد 115 گرم
  • پودر کاکائو 25 گرم
  • کره 40 گرم آب شده

مواد لازم برای آیسینگ

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آب 20 گرم
  • شیر عسلی 120 گرم
  • کره 200 گرم در دمای محیط
  • پودر کاکائو 10 گرم

طرز تهیه

کیک پراگ

  1. فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید

  2. زرده و سفیده ها رو جدا کنید. زرده های تخم مرغ و نصف شکر رو در کاسه همزن بریزید و با دور متوسط بزنید تا کرم رنگ بشه و به سفیدی بزنه و خوب پف کنه

  3. در ظرف دیگری سفیده ها رو بریزید و با دور تند بزنید تا ابری بشه و به سافت پیک برسه. بعد از ابری شدن نصف دیگه شکر رو به صورت قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید تا کاملا در سفیده مخلوط بشه و سفیده به درجه استیف پیک برسه. اگر نمیدونید استیف پیک چیه میتونید به این پست مراجعه کنید. این کار حدود 15 دقیقه طول میکشه

  4. زرده ها رو به صورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید تا کاملا یکدست بشه. دقت کنید که زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که رگه های سفیده توی کیک نباشه

  5. آرد و پودر کاکائو رو 3 بار با هم الک کنید و به آرومی به مخلوط تخم مرغ بصورت دورانی اضافه کنید.

  6. پس از مخلوط شدن کامل کره آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه

  7. مایه کیک رو توی قالب 20 سانتی که از قبل چرب کردید و آرد پاشی شده قرار بدید. یادتون نره که کفش رو هم ورق روغنی بندازید و چرب کنید

  8. قالب رو به مدت 30 دقیقه تو فر بذارید تا کیک کاملا بپزه

آیسینگ

  1. در قابلمه ای زرده و آب رو مخلوط کنید و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت کم بذارید و دائم هم بزنید تا مثل فرینی خودش رو بگیره و سفت بشه. در تمام این مدت باید دائم هم بزنید که زرده خودش رو نبنده وگرنه باید یه نیمرو شیرین بخورید

  2. از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسه

  3. در ظرفی کره نرم رو با همزن بزنید تا رنگش به سفیدی بزنه و پف کنه. کرمی رو که در مرحله قبل درست کردیم رو قاشق قاشق بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه. بعد از تمام شدن کرم پودر کاکائو رو به آهستگی اضافه کنید که با کرم کاملا مخلوط بشه و رده ای از پودر کاکائو نمونه توش

  4. الان دیگه باید کیک آماده شده باشه. از تو فر در بیارید و بعد از 5 دقیقه از تو قالب بیرون بیارید و بذارید روی توری تا خنک بشه

  5. بعد از خنک شدن به سه لایه کیک رو ببرید و لایه اول رو روی صفحه یک بذارید. از کرمی که درست کردیم روش بزنید و همینطور تا لایه آخر ادامه بدید

  6. در آخر کی کیک رو با کرمی که داریم بپوشونید و مقداری از آیسینگ رو کنار بگذارید. کیک رو بذارید یه مدت توی فریزر بموه تا سفت بشه و بعد از فریزر بیرون بیارید و بقیه آیسینگ رو روش بکشید و صاف کنید

  7. اگر دوست داشتید میتونید روی کیک رو با گاناش بپوشونید. برای این کار 100 گرم خامه رو گرم کنید و بعد با 100 گرم شکلات مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه بمونه. بعد از چند دقیقه با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. گرمای خامه شکلات رو ذوب میکنه و همچنین دمای خامه رو هم میاره پایین. این گاناش رو روی کیک بریزد و هر جور دوست دارید تزئین کنید

یادداشت

  • کیک رو تا خنک نشده برش نزنین چون خرد میشه
  • اگر بالای کیک تون حالت گنبدی شده بود میتونید با چاقو ببرید و خردش کنید و بعدکه روی کیک رو با آیسینگ پوشوندین روی کیک بپاشید. مثل کیک رد ولوت
بیشتر بخوانید  کیک دلسه دولچه
طرز تهیه کیک روسی پراگ
Print

کیک روسی (پراگ)

کیک پراگ در واقع ورژن ساده شده کیک ساچر هست که به جای کرم زردآلو از کرم کره و شیرعسل استفاده می شه.
Course دسر, کیک و شیرینی
Cuisine روسی
Keyword رسپی کیک روسی, طرز تهیه کیک روسی, کیک روسی, کیک کافه ای روسی, کیک کافی شاپی روسی
Prep Time 2 hours
Cook Time 30 minutes
Total Time 2 hours 30 minutes
Servings 10 نفر
Calories 307kcal
Author مدیر

Ingredients

مواد لازم برای کیک

  • تخم مرغ 6 عدد
  • شکر 150 گرم
  • آرد 115 گرم
  • پودر کاکائو 25 گرم
  • کره 40 گرم آب شده

مواد لازم برای آیسینگ

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آب 20 گرم
  • شیر عسلی 120 گرم
  • کره 200 گرم در دمای محیط
  • پودر کاکائو 10 گرم

Instructions

کیک پراگ

  • فر رو روشن کنید و روی 175 درجه بگذارید
  • زرده و سفیده ها رو جدا کنید. زرده های تخم مرغ و نصف شکر رو در کاسه همزن بریزید و با دور متوسط بزنید تا کرم رنگ بشه و به سفیدی بزنه و خوب پف کنه
  • در ظرف دیگری سفیده ها رو بریزید و با دور تند بزنید تا ابری بشه و به سافت پیک برسه. بعد از ابری شدن نصف دیگه شکر رو به صورت قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید تا کاملا در سفیده مخلوط بشه و سفیده به درجه استیف پیک برسه. اگر نمیدونید استیف پیک چیه میتونید به این پست مراجعه کنید. این کار حدود 15 دقیقه طول میکشه
  • زرده ها رو به صورت دورانی به سفیده ها اضافه کنید تا کاملا یکدست بشه. دقت کنید که زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که رگه های سفیده توی کیک نباشه
  • آرد و پودر کاکائو رو 3 بار با هم الک کنید و به آرومی به مخلوط تخم مرغ بصورت دورانی اضافه کنید.
  • پس از مخلوط شدن کامل کره آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه
  • مایه کیک رو توی قالب 20 سانتی که از قبل چرب کردید و آرد پاشی شده قرار بدید. یادتون نره که کفش رو هم ورق روغنی بندازید و چرب کنید
  • قالب رو به مدت 30 دقیقه تو فر بذارید تا کیک کاملا بپزه

آیسینگ

  • در قابلمه ای زرده و آب رو مخلوط کنید و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت کم بذارید و دائم هم بزنید تا مثل فرینی خودش رو بگیره و سفت بشه. در تمام این مدت باید دائم هم بزنید که زرده خودش رو نبنده وگرنه باید یه نیمرو شیرین بخورید
  • از روی حرارت بردارید و اجازه بدید به دمای محیط برسه
  • در ظرفی کره نرم رو با همزن بزنید تا رنگش به سفیدی بزنه و پف کنه. کرمی رو که در مرحله قبل درست کردیم رو قاشق قاشق بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملا یکدست بشه. بعد از تمام شدن کرم پودر کاکائو رو به آهستگی اضافه کنید که با کرم کاملا مخلوط بشه و رده ای از پودر کاکائو نمونه توش
  • الان دیگه باید کیک آماده شده باشه. از تو فر در بیارید و بعد از 5 دقیقه از تو قالب بیرون بیارید و بذارید روی توری تا خنک بشه
  • بعد از خنک شدن به سه لایه کیک رو ببرید و لایه اول رو روی صفحه یک بذارید. از کرمی که درست کردیم روش بزنید و همینطور تا لایه آخر ادامه بدید
  • در آخر کی کیک رو با کرمی که داریم بپوشونید و مقداری از آیسینگ رو کنار بگذارید. کیک رو بذارید یه مدت توی فریزر بموه تا سفت بشه و بعد از فریزر بیرون بیارید و بقیه آیسینگ رو روش بکشید و صاف کنید
  • اگر دوست داشتید میتونید روی کیک رو با گاناش بپوشونید. برای این کار 100 گرم خامه رو گرم کنید و بعد با 100 گرم شکلات مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه بمونه. بعد از چند دقیقه با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. گرمای خامه شکلات رو ذوب میکنه و همچنین دمای خامه رو هم میاره پایین. این گاناش رو روی کیک بریزد و هر جور دوست دارید تزئین کنید

Notes

  • کیک رو تا خنک نشده برش نزنین چون خرد میشه
  • اگر بالای کیک تون حالت گنبدی شده بود میتونید با چاقو ببرید و خردش کنید و بعدکه روی کیک رو با آیسینگ پوشوندین روی کیک بپاشید. مثل کیک رد ولوت
بیشتر بخوانید  کیک شکلات و گردو
profile avatar
مدیر
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینانواع کیک برای کافهدستور پخت کیکدستور پخت کیک چند لایهدستور پخت کیک خیسدستور پخت کیک شکلاتی سادهدستور پخت کیک عالیدستور پخت کیک عسلیدستور پخت کیک عسلی روسیدستور پخت کیک قنادیدستور پخت کیک قنادی هادستور پخت کیک کافی شاپدستور پخت کیک کاکائودستور پخت کیک کاکائوییدستور پخت کیک کاکائویی اسفنجیدستور پخت کیک کاکائویی خانگیطرز تهیه کیک شکلاتیطرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجیطرز تهیه کیک صبحانه شکلاتیطرز تهیه کیک عسل روسیطرز تهیه کیک عسلیطرز تهیه کیک عسلی روسیطرز تهیه کیک کاکائوییطرز تهیه کیک های روسیكيك هاي كافه ويوناکیککیک برای کافهکیک برای کافی شاپکیک خانگی کافی شاپکیک خیس کافی شاپکیک سادهکیک شکلاتیکیک شکلاتی کافهکیک شکلاتی کافه ایکیک شیفون کافه بانوکیک صبحانهکیک کافهکیک کافه ایکیک کافه ای روسیکیک کافه شکلاتکیک کافه قنادیکیک کافه لاتهکیک کافی شاپ شف طیبهکیک کافی شاپیکیک کافی شاپی خیسکیک کافی شاپی شف طیبهکیک کافی شاپی شکلاتیکیک کافیشاپکیک های کافهکیک های کافه ایکیک های کافه ای روسی

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

شله زرد

فرنی خرما

خرماپیچ

حلوا بحرینی

توپک خرمایی

حلوا شیر

قدیمی تر دولسه دولچه
جدیدتر سافت پیک و استیف پیک چیست

11 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • profile avatar z گفت:
    خرداد 17, 1399 در 8:09 ق.ظ

    سلام.میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟وجود کره در کیک باعث میشه وقتی کیک میره توی یخچال بافت سفتی پیدا کنه

    پاسخ
    • profile avatar مدیر گفت:
      خرداد 21, 1399 در 6:36 ب.ظ

      منظورتون چه جور روغنیه؟

      پاسخ
    • profile avatar مدیر گفت:
      مهر 12, 1399 در 9:23 ق.ظ

      خیر، چون بافتش رو خراب میکنه، اگر در یخچال گذاشتید و سفت شد میتونید کمی در دمای محیط بذارید و دوباره نرم میشه

      پاسخ
« دیدگاه‌های کهنه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک توت فرنگی سریع و آسان
  • کیک عدد
  • موس کیک شکلاتی
آموزش های ویدیویی
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد مرداد 8, 1398
  • حلیم مرداد 8, 1398
  • فرنی خرما مرداد 8, 1398
  • خرماپیچ مرداد 8, 1398
  • حلوا بحرینی مرداد 8, 1398

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت