بیف استروگانوف

طرز تهیه بیف استروگانوف
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
همه ما مشغله های زیادی داریم و با توجه به اینکه خیلی از خانم ها هم در حال حاضر شاغل هستند و از طرفی به دوست دارند غذای خونگی رو هم درست کنن میخوام براتون رسپی هایی رو بذارم که تو ده دقیقه درست میشه. در این رسپی قصد داریم طرز تهیه بیف استروگانوف رو بهتون آموزش بدیم
این رسپی رو از سایت Olivemagazine ترجمه کردم و البته مقداری هم تغییر توش دادم. امیدوارم لذت ببرید
رسپی های دیگه با پاستا رو میتونید اینجا ببینید
بیف استروگانوف
احتمالا با اسم بیف استروگانوف آشنایی دارید. یه غذای روسی که خیلی هم خوشمزه است و در این رسپی با کمی تغییرات میتونید این غذای خوشمزه رو در مدت زمان کمی درست کنید.
مواد لازم
- 150 گرم پاستا فتوچینی
- 250 گرم گوشت استیک
- 20 سی سی روغن مایع
- 100 گرم قارچ اسلایس شده
- 10 گرم کره
- 2 قاشق چای خوری پاپریکا
- 100 گرم خامه
- 50 سی سی عصاره مرغ
- 10 گرم جعفری
- ا حبه سیر خرد شده
طرز تهیه
-
پاستای فتوچینی رو داخل آب در حال جوش بریزید تا بپزه
-
در همین حال گوشت رو به صورت قطعه های نازک ببرید و کمی ادویه بهشون بزنید. در ماهیتابه ای روغن بریزید و گوشت ها رو تفت بدید تا هر دو طرفش رنگش برگرده و کمی سرخ بشه
-
بعد از اینکه گوشت ها تفت داده شد داخل ظرفی بریزید و روش فویل بکشید تا گرم بمونه
-
قارچ ها رو توی همون ماهیتابه بریزید و به همراه کره تفت بدید و در انتها سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدین
-
حالا گوشت ها رو به همراه خامه و عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید و بذارید بجوشه تا آبش کم بشه. قبل از برداشتن از روی حرارت جعفری رو بهش اضافه کنید
-
پاستا رو آبکش کنید و در ظرفی بریزید و بعد از پختن گوشت ها مثل سس روی پاستا بریزید و سرو کنید
یادداشت
- دقت کنید که پاستا چون قرار نیست دم بکشه باید کاملا پخته بشه.
- اگر خواستین میتونید پاستا رو داخل همون ماهیتابه بریزید و با مواد هم بزنید و بعد سرو کنید
- اگر دوست داشتین میتونید کمی خلال سیب زمینی هم به عنوان تزئین روش بذارید
بیف استروگانوف
Ingredients
- 150 گرم پاستا فتوچینی
- 250 گرم گوشت استیک
- 20 سی سی روغن مایع
- 100 گرم قارچ اسلایس شده
- 10 گرم کره
- 2 قاشق چای خوری پاپریکا
- 100 گرم خامه
- 50 سی سی عصاره مرغ
- 10 گرم جعفری
- ا حبه سیر خرد شده
Instructions
- پاستای فتوچینی رو داخل آب در حال جوش بریزید تا بپزه
- در همین حال گوشت رو به صورت قطعه های نازک ببرید و کمی ادویه بهشون بزنید. در ماهیتابه ای روغن بریزید و گوشت ها رو تفت بدید تا هر دو طرفش رنگش برگرده و کمی سرخ بشه
- بعد از اینکه گوشت ها تفت داده شد داخل ظرفی بریزید و روش فویل بکشید تا گرم بمونه
- قارچ ها رو توی همون ماهیتابه بریزید و به همراه کره تفت بدید و در انتها سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدین
- حالا گوشت ها رو به همراه خامه و عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید و بذارید بجوشه تا آبش کم بشه. قبل از برداشتن از روی حرارت جعفری رو بهش اضافه کنید
- پاستا رو آبکش کنید و در ظرفی بریزید و بعد از پختن گوشت ها مثل سس روی پاستا بریزید و سرو کنید
Notes
- دقت کنید که پاستا چون قرار نیست دم بکشه باید کاملا پخته بشه.
- اگر خواستین میتونید پاستا رو داخل همون ماهیتابه بریزید و با مواد هم بزنید و بعد سرو کنید
- اگر دوست داشتین میتونید کمی خلال سیب زمینی هم به عنوان تزئین روش بذارید
دیدگاهتان را بنویسید