جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

بیف استروگانوف

تیر 11, 1398
ارسال شده توسط مدیر
رسپی ، غذای اصلی ، غذای مرغ و گوشت
1.35k بازدید
طرز تهیه بیف استروگانوف
Jump to Recipe Print Recipe

طرز تهیه بیف استروگانوف

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید

همه ما مشغله های زیادی داریم و با توجه به اینکه خیلی از خانم ها هم در حال حاضر شاغل هستند و از طرفی به دوست دارند غذای خونگی رو هم درست کنن میخوام براتون رسپی هایی رو بذارم که تو ده دقیقه درست میشه. در این رسپی قصد داریم طرز تهیه بیف استروگانوف رو بهتون آموزش بدیم

 

این رسپی رو از سایت Olivemagazine ترجمه کردم و البته مقداری هم تغییر توش دادم. امیدوارم لذت ببرید

رسپی های دیگه با پاستا رو میتونید اینجا ببینید

 

طرز تهیه بیف استروگانوف
چاپ

بیف استروگانوف

احتمالا با اسم بیف استروگانوف آشنایی دارید. یه غذای روسی که خیلی هم خوشمزه است و در این رسپی با کمی تغییرات میتونید این غذای خوشمزه رو در مدت زمان کمی درست کنید.

وعده غذایی غذای اصلی
نوع آشپزی روسی
کلمات راهنما بیف استراگانوف, بیف استروگانوف, رسپی آسان, غذای ساده, غذای سریع
زمان پخت 10 minutes
کل زمان 10 minutes
مناسب برای 2 نفر
کالری 578 kcal
نویسنده مدیر

مواد لازم

  • 150 گرم پاستا فتوچینی
  • 250 گرم گوشت استیک
  • 20 سی سی روغن مایع
  • 100 گرم قارچ اسلایس شده
  • 10 گرم کره
  • 2 قاشق چای خوری پاپریکا
  • 100 گرم خامه
  • 50 سی سی عصاره مرغ
  • 10 گرم جعفری
  • ا حبه سیر خرد شده

طرز تهیه

  1. پاستای فتوچینی رو داخل آب در حال جوش بریزید تا بپزه

  2. در همین حال گوشت رو به صورت قطعه های نازک ببرید و کمی ادویه بهشون بزنید. در ماهیتابه ای روغن بریزید و گوشت ها رو تفت بدید تا هر دو طرفش رنگش برگرده و کمی سرخ بشه

  3. بعد از اینکه گوشت ها تفت داده شد داخل ظرفی بریزید و روش فویل بکشید تا گرم بمونه

  4. قارچ ها رو توی همون ماهیتابه بریزید و به همراه کره تفت بدید و در انتها سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدین

  5. حالا گوشت ها رو به همراه خامه و عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید و بذارید بجوشه تا آبش کم بشه. قبل از برداشتن از روی حرارت جعفری رو بهش اضافه کنید

  6. پاستا رو آبکش کنید و در ظرفی بریزید و بعد از پختن گوشت ها مثل سس روی پاستا بریزید و سرو کنید

یادداشت

  • دقت کنید که پاستا چون قرار نیست دم بکشه باید کاملا پخته بشه.
  • اگر خواستین میتونید پاستا رو داخل همون ماهیتابه بریزید و با مواد هم بزنید و بعد سرو کنید
  • اگر دوست داشتین میتونید کمی خلال سیب زمینی هم به عنوان تزئین روش بذارید
بیشتر بخوانید  کیک دلسه دولچه

 

طرز تهیه بیف استروگانوف
Print

بیف استروگانوف

احتمالا با اسم بیف استروگانوف آشنایی دارید. یه غذای روسی که خیلی هم خوشمزه است و در این رسپی با کمی تغییرات میتونید این غذای خوشمزه رو در مدت زمان کمی درست کنید.
Course غذای اصلی
Cuisine روسی
Keyword بیف استراگانوف, بیف استروگانوف, رسپی آسان, غذای ساده, غذای سریع
Cook Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 2 نفر
Calories 578kcal
Author مدیر

Ingredients

  • 150 گرم پاستا فتوچینی
  • 250 گرم گوشت استیک
  • 20 سی سی روغن مایع
  • 100 گرم قارچ اسلایس شده
  • 10 گرم کره
  • 2 قاشق چای خوری پاپریکا
  • 100 گرم خامه
  • 50 سی سی عصاره مرغ
  • 10 گرم جعفری
  • ا حبه سیر خرد شده

Instructions

  • پاستای فتوچینی رو داخل آب در حال جوش بریزید تا بپزه
  • در همین حال گوشت رو به صورت قطعه های نازک ببرید و کمی ادویه بهشون بزنید. در ماهیتابه ای روغن بریزید و گوشت ها رو تفت بدید تا هر دو طرفش رنگش برگرده و کمی سرخ بشه
  • بعد از اینکه گوشت ها تفت داده شد داخل ظرفی بریزید و روش فویل بکشید تا گرم بمونه
  • قارچ ها رو توی همون ماهیتابه بریزید و به همراه کره تفت بدید و در انتها سیر و پاپریکا رو بهش اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدین
  • حالا گوشت ها رو به همراه خامه و عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید و بذارید بجوشه تا آبش کم بشه. قبل از برداشتن از روی حرارت جعفری رو بهش اضافه کنید
  • پاستا رو آبکش کنید و در ظرفی بریزید و بعد از پختن گوشت ها مثل سس روی پاستا بریزید و سرو کنید

Notes

  • دقت کنید که پاستا چون قرار نیست دم بکشه باید کاملا پخته بشه.
  • اگر خواستین میتونید پاستا رو داخل همون ماهیتابه بریزید و با مواد هم بزنید و بعد سرو کنید
  • اگر دوست داشتین میتونید کمی خلال سیب زمینی هم به عنوان تزئین روش بذارید
بیشتر بخوانید  کیک فررو روشه
profile avatar
مدیر
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آشپزیآشپزی آسانآشپزی آنلاینآشپزی با ثناآشپزی با عشقآشپزی با مرغآشپزی به انگلیسیآشپزی ثریاآشپزی ثمین بانوآشپزی ثمین نصرتآشپزی رنگینآشپزی سادهآشپزی سورانآشپزی ضیافتآشپزی مدرنآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی ویدیوییآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزش قنادی آنلاینآموزش قنادی ویدیوییآموزش ویدیویی آشپزیآموزش ویدیویی قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینبیف استراگانفبیف استراگانوفبیف استراگانوف چیستبیف استروگانفبیف استروگانوفپاستاثبت نام آشپزیرسپیرسپی آسانرسپی سریعطرز تهیهطرزتهیهغذای روسیغذای زیر 10 دقیقهغذای زیر ده دقیقهغذای سریعقيمت بيف استراگانفقیمت بیف استراگانفقیمت بیف استروگانف

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

شیرینی شکری کرمانشاه

شیرینی برنجی

ته چین بادمجان مجلسی

کلوچه اسپانیایی

ترش واش

سالاد روس

قدیمی تر چیزکیک تیرامیسو
جدیدتر ۱۰۱ نکته برای آشپزی بهتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک توت فرنگی سریع و آسان
  • کیک موز وارونه
  • کیک عدد
آموزش های ویدیویی
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد تیر 11, 1398
  • حلیم تیر 11, 1398
  • فرنی خرما تیر 11, 1398
  • خرماپیچ تیر 11, 1398
  • حلوا بحرینی تیر 11, 1398
درباره شفان

ما اعتقاد داریم که آشپزی باید لذت بخش باشه و به قولی فان باشه. برای همین اسم “شفان” رو برای سایتمون انتخاب کردیم که در واقع ترکیبی از شف و فان هست.

  • [email protected]
دسترسی سریع
  • کتاب آشپزی
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • سبد خرید
  • پرداخت
تمامی حقوق برای سایت شفان محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت