کیک موز وارونه

طرز تهیه کیک موز وارونه
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیک موز وارونه
مواد لازم
برای رویه ی کیک:
- ½ پیمانه شکر قهوه ای سبک 100 گرم
- ¼ پیمانه کره آب شده 60 گرم
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 عدد موز اسلایس شده
برای کیک:
- 1و ½ پیمانه آرد چند منظوره 190 گرم
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ قاشق چایخوری دارچین
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¾ پیمانه شکر سفید یا شکر قهوه ای 150 گرم
- 2 عدد موز متوسط رسیده
- 2 عدد تخم مرغ
- ⅓ پیمانه روغن 80 میلی لیتر
- ½ پیمانه باترمیلک یا شیر 120 میلی لیتر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
-
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 فارنهایت) گرم کنید. یک قالب 23 سانتی را چرب کنید.
-
در کاسه ای کوچک کره آب شده، شکر قهوه ای و وانیل را باهم مخلوط کنید و داخل قالب چرب شده بریزید. اسلایس های موز را به ترتیب روی مواد شکری بچینید.
کیک
-
در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه ای دیگر موز را با تخم مرغ ها، شیر، روغن، عصاره وانیل و شکر مخلوط کنید و تا زمانی که مواد کاملا به خورد هم بروند هم بزنید. حالا مخلوط آرد را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
خمیر به دست آمده را روی لایه ی موز و کارامل بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید. وقتی خلال دندان از داخل کیک تمیز بیرون آمد یعنی پخته و آماده است.
-
از فر خارج کنید، بگذارید 5 دقیقه در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را داخل ظرف سرو برگردانید. قبل از نوش جان کردن اجازه دهید کاملا خنک شود.
یادداشت
این امر را به خاطر داشته باشید که حتما باید وقتی کیک داغ است آن را از قالب برگردانید.
دیدگاهتان را بنویسید