کیک فررو روشه

طرز تهیه کیک فررو روشه
طرز تهیه کیک فررو روشه رو در این دستور فوق العاده به راحتی یاد میگیرید. فقط کافیه مواد رو آماده کنید و دستور العمل رو به دقت انجام بدید.
این کیک یک کیک مخصوص عاشقان فرور روشه است. است.کیک فرور روشه سرشار از طعم شکلات و فندق و لطیف است. این کیک زیبای متشکل از سه لایه کیک شکلات فندقی فراستینگ شکلات فندقی ویفر و آبنباتهای فرور روشه است.کیکی مناسب مهمانی تولد ویا حتی برای آخر هفته.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیک فررو روشه
کیکی بینظیر با طعم شکلات و فندق
مواد لازم
کیک
- 6 عدد تخم مرغ
- 100 گرم شکر
- 180 گرم فندق
- 25 گرم آرد
- 22 گرم پودر کاکائو
- ½2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- 1 پینچ نمک
فراستینگ
- 280 گرم کره همدمای محیط
- 200 گرم نوتلا
- 170 گرگ شکلات شیری تلخ
سیروپ(شربت)
- 100 گرم شکر
- 120 میلی لیتر آب
دکور کیک
- 40 گرم ویفر خرد شده
- 8 عدد شکلات فررو روشه
- 100 گرم فندق خردشده
طرز تهیه
کیک
-
فر را با درجه 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.کف قالب کمربندی 20 سانتی متر را کاغذ روغنی میگذتریم و دیواره ها را با کره چرب میکنیم.
-
فندقها را در غذاساز کاملا خرد میکنیم.
-
در یک کاسه آرد نمک و بکینگ پودر و فندقهای خرد شده را باهم مخلوط میکنیم.
-
در یک کاسه بزرگ تخم مرغها و شکر را بادور تند همزن بمدت 10 دقیقه میزنیم.
-
با استفاده از لیسک مواد خشک را طی سه مرحله به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
-
خمیر بدست آمده را بین سه قالب تقسیم میکنیم و در فر قرار میدهیم تا زمانی که خلال دندان درون کیک تمیز بیرون بیاید.
-
اجازه میدهیم ده دقیقه درون قالب بمانند تا کمی سرد شوند سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.
فراستینگ
-
برای درست کردن فراستینگ در یک ظرف ضد حرارت شکلاتها را بمدت 30 ثانیه درون مایکروویو میگذاریم تا ذوب شوند سپس اجازه میدهیم خنک شود.سپس کره همدمای محیط و نوتلا را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
مونتاژ
-
برای لایه بندی کیک 5تا 6 قاشق غذاخوری از فراستینگ را درون قیف میریزیم.یک لایه از کیک را روی ظرف مورد نظر قرار میدهیم و روی لایه را با فراستینگ و ویفرهای خرد شده میپوشانیم.لایه بعدی را قرار میدهیم و با فراستینگ و ویفر میپوشانیم.فراستینگ را باقیمانده را روی سه لایه کیک پخش میکنیم.
-
برای دکور نهایی کیک فندق ها را درون تابه ای بو میدهیم و روی دیواره ها و سطح کیک میپاشیم.روی کیک را با ماسوره شکوفه میزنیم و روی هر شکوفه فررو روشه قرار میدهیم.
-
بمدت دو ساعت کیک را در یخچال قرار میدهیم.
یادداشت
1.برای اینکه کیک مرطوب شود قبل از فراستین با فرچه کمی سطح کیک را با شربت آب یا هر مایع دیگری مرطوب میکنیم در غیر اینصورت کیک خشک میشود.
2.دستور تهیه شربت برای مرطوب کردن کیک:در یک ظرف 1/2 پیمانه شکر و 1/2 پیمانه آب را مخلوط میکنیم و روی حرترت میگذاریم وقتی کمی جوشید و شکر حل شد از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم سرد شود.
3.میتوان کیک را دو لایه درست کرد.
4.اگر فر به اندازه کافی بزرگ هست میتوان سه قالب را همزمان درون فر قرار داد.
5.برای تزیین بهتر است فندقها را کاملا خرد کرذ.
دیدگاهتان را بنویسید