جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
  • [email protected]
  • دوره ها
  • بلاگ
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

وبلاگ

شفان بلاگ رسپی کیک و شیرینی کیک عدد

کیک عدد

خرداد 14, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
رسپی ، کیک و شیرینی
5.97k بازدید
طرز تهیه کیک عدد
Jump to Recipe Print Recipe

طرز تهیه کیک عدد

 

کیک های عدد به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است و در این دستور شما میتونید طرز تهیه کیک تولد بصورت عدد رو یاد بگیرید

دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.

رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.

 

 

طرز تهیه کیک عدد
چاپ

دستور العمل کیک تارتی (بیسکوییتی) به شکل اعداد و حروف الفبا

در این رسپی، دستور العمل کرم تارت تزئینی ، که به عنوان کیک اعداد یا کیک الفبایی هم معروف است را خواهیم داشت. این کیک در سال 2018 در اینستاگرام فوق العاده مرسوم شد. در اصل این کیک بر پایه تارت است که با کرم ماسکارپونه خوشمزه کاور شده و با میوه های تازه، مرنگ، گل و مواد دیگر تزئین میشود. این کیک برای تولد یا هر مناسبت خاص دیگری مناسب است.
وعده غذایی کیک و شیرینی
نوع آشپزی آمریکایی
کلمات راهنما کیک اعداد, کیک بیسکوییتی, کیک تارتی, کیک حروف الفیا
بیشتر بخوانید  کیک شنی
زمان آماده سازی 2 hours 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 3 hours
مناسب برای 10 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده پازوکی

مواد لازم

برای پایه ی کیک:

  • 300 گرم آرد 2.5 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
  • 75 گرم پودر بادام
  • 75 گرم پودر قند ⅔ پیمانه
  • 200 گرم کره سرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • ½ قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
  • 1 پنسه نمک

برای کرم:

  • 400 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای
  • 400 میلی لیتر خامه ی پرچرب 1 و ⅔ پیمانه
  • 150 گرم پودر قند 1 و ⅓پیمانه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل

برای تزیین:

  • شیرینی ماکارون، توت فرنگی، زغال اخته، مرنگ، شکلات، گل و...

طرز تهیه

  1. در یک غذاساز کره مکعبی سرد، آرد، پودر بادام، پودر قند و نمک را مخلوط کنید. تا جایی هم بزنید که مواد به شکل خرده نان درآیند. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید، مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
  2. خمیر را به میز کار منتقل کنید. آن را گرد کرده و سپس با وردنه یا دست باز کنید. درون سلفون بپیچید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
  3. فر را از قبل در دمای 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
  4. خمیر را با وردنه روی کاغذ روغنی باز کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس به شکل مورد نظر (اعداد، حروف الفبا یا اشکال) برش بزنید. باقی مانده ی خمیر را دوباره جمع کنید. با وردنه باز کنید. 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس خارج کنید و یکی دیگر از آن شکل را برش بزنید. شما برای یک کیک به دو لایه بیسکوییت نیاز دارید.
  5. به مدت 10-13 دقیقه یا تا زمانی که کناره های بیسکوییت ها طلایی شود آن ها را بپزید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذلرید تا خنک شوند.

برای درست کردن کرم:

  1. در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را هم بزنید تا زمانی که یکدست شوند. عصاره وانیل و خامه پرچرب را اضافه کرده و آنقدر با همزن بزنید تا به استیف پیکس برسد. سپس مواد را به یک قیف یکبار مصرف یا پارچه ای منتقل کنید.
  2. کرم ماسکارپونه را روی لایه ی بیسکوییتی اول پایپ کنید.
  3. سپس به آرامی لایه ی دوم را روی آن بگذارید. بقیه ی کرم را روی این لایه پایپ کنید و به دلخواه تزیین کنید.
profile avatar
پازوکی
اشتراک گذاری:
برچسب ها: طرز تهیه کیک تولدطرز تهیه کیک تولد چند لایهطرز تهیه کیک تولد در خانهطرز تهیه کیک عددیکیک بیسکویتیکیک بیسکوییت عددیکیک بیسکوییتی حروفکیک تولدکیک تولد پسرانهکیک تولد خانگیکیک تولد دخترانهکیک تولد عددکیک تولد عدد یک پسرانهکیک تولد عددیکیک تولد عددی جدید

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

توپک خرمایی

شیرینی بیسکویتی با سیاه دانه

شیرینی شکری

شیرینی کوکونات

شیرینی فسایی

شیرینی ارده و خرما

قدیمی تر پنیر ریکوتا خانگی
جدیدتر سالاد یونانی سریع و آسان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک توت فرنگی سریع و آسان
  • کیک موز وارونه
  • کیک عدد
آموزش های ویدیویی
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد خرداد 14, 1399
  • حلیم خرداد 14, 1399
  • فرنی خرما خرداد 14, 1399
  • خرماپیچ خرداد 14, 1399
  • حلوا بحرینی خرداد 14, 1399
درباره شفان

ما اعتقاد داریم که آشپزی باید لذت بخش باشه و به قولی فان باشه. برای همین اسم “شفان” رو برای سایتمون انتخاب کردیم که در واقع ترکیبی از شف و فان هست.

  • [email protected]
دسترسی سریع
  • کتاب آشپزی
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • سبد خرید
  • پرداخت
تمامی حقوق برای سایت شفان محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت