کیک سرلاک
بهمن 10, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
635 بازدید

تنوع لازم است کیک محبوب بچه ها را درست کنید و لذت ببرید
کیک سرلاک
تنوع لازم است ....کیک محبوب بچه ها را درست کنید و لذت ببرید
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
رسپی آسان, سرلاک, کیک کودکان
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 40 minutes
کل زمان 1 hour
مناسب برای 6 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 175 گرم آرد قنادی
- 120 گرم شكر دانه ریز
- 3 عدد تخم مرغ متوسط
- ½ پیمانه روغن مایع
- 100 گرم پنير خامه ای بدون نمک
- 100 گرم خامه صبحانه
- ¾ پیمانه شير ¾
- ¼ قاشق چایخوری وانيل پودری
- 6 قاشق سوپ خوری سرلاك
- 1 قاشق چای خوری بيكينگ پودر
- 2 قاشق سوپ خوری عسل بدون موم
طرز تهیه
-
تخم مرغ+شكر+وانيل را با همزن برقي خوب بزنيد سپس خامه و پنير را به آن اضافه كرده هم بزنید و شیر را هم اضافه با عسل و سی ثانیه هم بزنید و روغن مایع را هم اضافه کنید
-
مواد مایع که آماده شد ارد را با پیگینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و به مواد مایه اضافه کنید .
-
. مواد را قالب كيكي كه از قبل چرب كرده و كمي آرد پاشيده قالب را برگردانید تا ارد اضافه بريزيد سپس قالب را در فر بگذاريد تا با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بپزد.
-
كيك را از فر خارج كنيد و به دلخواه تزئین کنید نیازی نیست کیک کا مل سرد شود ولرم که شد از قالب بیرون بیاورید نکته: می توانید عسل را حذف کنید. .. اگر قالب حفره دار باشد بهتر می پزد
از قالب معمولی هم می توانید استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید