کیک روسی “لانه مورچه”

طرز تهیه کیک کافه ای روسی لانه مورچه
طرز تهیه کیک روسی بسیار ساده است. کیک آنتیل یا همون لانه مورچه (Muraveinik) یک کیک سنتی روسی است که با خرده بیسکویت ، گردو و کارامل تهیه شده است. این دستور تهیه بسیار آسان است و فقط به مواد اولیه اساسی احتیاج دارد. این کیک خوشمزه برای فصل های کریسمس و تعطیلات یا فقط برای صبح های شیرین آخر هفته با یک فنجان چای مناسب است.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیک روسی انت هیل
کیک های روسی رو همه دوست دارن، در این رسپی یک مدل کیک رو آموزش میدیم که درست کردنش بسیار ساده. آموزش ویدیویی کیکی روسی رو هم میتونید در همین صفحه ببینید
مواد لازم
خمیر
- 160 گرم کره آب شده
- 50 گرم شکر
- 85 گرم خامه ترش
- 345 گرم آرد
- 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
کرم
- 400 گرم کارامل
- 180 گرم کره نرم
- 100 گرم گردو خرد شده
- مقداری شکلات خرد شده
- مقداری سیاه دانه
طرز تهیه
خمیر
-
در ظرف بزرگی کره و شکر رو مخلوط کنید. خامه ترش و وانیل رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن. آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کنید و بعد شروع کنید به مخلوط کردن و ورز دادن تا خمیری نرم به دست بیاد. خمیر رو با سلفون بپوشونید و به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید
-
فر رو روشن کنید و روی 175 درجه سانتیگراد بگذارید. توی سینی فر ورق روغنی بگذارید و خمیر رو از فریزر در بیارید و روی ورق روغنی رنده کنید
-
رنده های خمیر رو مرتب و صاف کنید و به مدت 12-13 دقیقه در فر بپزید تا طلایی بشه و سپس از فر بیرون بیارید و بگذارید تا خنک بشه
کرم
-
در ظرفی کره را بریزید و با همزن بزنید تا پفکی بشه. کارامل رو در چند مرحله اضافه کنید و هر بار خوب با همزن بزنید تا یکدست بشه
مونتاژ
-
بیسکوییت های خنک شده رو با دست خرد کنید که بصورت خرده نون در بیاد و با کرم مخلوط کنید و گردو ها رو هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه
-
مخلوط به دست آمده رو در ظرف سرو بریزید و با دست بصورت لانه مورچه در بیارید و در آخر برای تزئین خرده شکلات و سیاه دانه را روش بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید
یادداشت
- در رسپی اصلی از دانه خشخاش استفاه شده اما من با سیاه دانه عوضش کردم چون سیاه دانه هم راحت تر پیدا میشه و هم اینکه خیلی برای بدن مفیده
دیدگاهتان را بنویسید