کیک تولد با تم پرتغال

کیک تولد تم ویژه مخصوص متولدین پاییز و زمستان ، دوستان خود را سورپرایز کنید
کیک تولد تم پاییزی
مواد لازم
- 6 عدد تخم مرغ
- 6 قاشق سوپ خوری آرد قنادی ارد سر پر باشد
- 6 قاشق سوپ خوری شکر دانه ریز
- ¼ پیمانه آب پرتغال
- 1 قاشق چایخوری پکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
مواد میانی کیک پرتغالی
- 4 قاشق سوپ خوری مربای پوست پرتغال بدون شهد باشد مواد میانی کیک2
- 6 قاشق سوپ خوری هم شهد رقیق شده مربا پرتغال برای مرطوب کردن کیک
- ½ پیمانه فندوق بو داد خرد شده مواد میانی
- 2 قطره اسانس فندوق
- 1 کیلو خامه قنادی فرم گرفته
طرز تهیه
-
مواد لازم برای قالب با قطره 20 سانتی
-
زرده و سفیده را از هم جدا کنید( مجدد بزارید یخچال خنک شود تا بهتر فرم بگیرد )
-
اول سفید را بزنید با دور کند وقتی از حالت لختگی بیرون امد با دور تند زده حدود 5 الی 7 دقیقه و شکر را به آن افزوده تا حالت ابری بخودش بگیرد
-
یکی یکی زرده ها را اضافه کنید و سی ثانیه بزنید
-
زره را به سفید اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و فولد کنید ( شیوه صحیح مخلوط کردن به حالت دورانی تا پف سفیده نخوابد
-
آرد را در با بکینگ پودر الک کرده و در سه نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید فقط دقت کنید تا پف مواد نخوابد
-
فر را هم یکربع زودتر روشن کنید با دمای 180 درجه سانتیگراد
-
بدنه قالب را چرب کنید تا از گنبدی شدن کیک جلوگیری کند
-
مواد آماده شده را درون قالبی که کف آن کاغذ روغنی گذاشتیم بریزید با لیسک صاف کنید و به مدت 40 دقیقه در فر پخته شود
-
مواد میانی مربای پرتغال بدون شهد است که با خامه زده شده مخلوط کنید و اضافه کنید به لایه های کیک کمی هم فندوق بود داده یا اسانس فندوق بزنید
-
اگر کیک خشک است کمی شهد کاملا روان بهش بزنید
یادداشت
نکته:
دانه های شکر اگر ریز نیست با آسیاب کمی خرد کنید ولی به حالت پودر در نیاورید
ارد را حتما سه بار الک کنید تا باعث هوا دهی شود و کیک بهتر پف کند
برای هر نفر میزان سرو کیک 100 گرم کافیست
سفیده تخم مرغ کاملا سرد باشد تا بهتر فرم بگیرد بعد از جدا کردن زرده از سفید مجدد به یخچال انتغال دهید
برای هر دو نفر یک عدد تخم مرغ در نظر بگیرید
به ازای هر یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد و یک قاشق شکر کافیست
بعد از پخت اجازه دهید 5 دقیقه در فر بماند تا پف خود را از دست ندهد
کیک را در قالب خنک کنید بعد بیرون بیاورید
نکته: سرهای همزن باید عاری از هر گونه مواد چرب باشد و نکته دیگر، موقع جدا کردن زرده و سفیده دقت لازم را انجام دهید تا کوچکترین ذره ی به سفیده آغشته نشود
دیدگاهتان را بنویسید