کیش پیتزا
اسفند 14, 1398
ارسال شده توسط نگین نعمتیان
713 بازدید

طرز تهیه کیش پیتزا
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کیش پیتزا
آیا پیتزا دوس دارید؟کیش چطور؟ نظرتون چیه این دو رو با هم ترکیب کنید تا برای مهمونی ها و مراسماتمون یه غذای جدید داشته باشید؟
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
کیش پیتزا
زمان آماده سازی 2 hours
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 2 hours 30 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 240 kcal
نویسنده نگین نعمتیان
مواد لازم
برای تهیه خمیر
- 280 گرم آرد
- 170 گرم کره نرم شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 4-6 قاشق غذاخوری آب سرد
برای تهیه مواد میانی
- 3 عدد تخم مرغ
- 240 سی سی خامه
- 9-10 عدد گوجه گیلاسی ، نصف شده
- 150 گرم پنیر پیتزا ، خرد شده
- 10 گرم پنیر پارمسان
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری آویشن
- 3-4 عدد برگ ریحان
طرز تهیه
برای تهیه خمیر
-
ابتدا آرد ، نمک و کره نرم شده را در غذاساز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا زمانی که فرم بگیرد. سپس آب سرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اما بیش از حد نزنید.
-
خمیر را روی میز کار که سلفون گذاشته ایم قرار دهید کمی تخت کنید و دریخچال بگذارید.
-
خمیر را روی سطحی که آردپاشی کرده اید بگذارید. خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت ¼ سانت برسد. خمیر به یک قالب با قطر 25 سلنتی متر منتقل کنید. کناره های خمیر را به قالب بچسبانید و اضافات را از دور قالب بگیرید. سطح خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید.
-
از فریزر درآورید روی آن کاغذ روغنی بگذارید و با حبوبات یا سنگ پرکنید 15 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بگذارید. سپس کاغذ را همراه با مواد از قالب خمیر درآورید و به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید در فر تا کمی طلایی شود.
برای تهیه مواد میانی
-
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، خامه، نمک، فلفل و آویشن و برگ ریحان را بریزید و با همزن دستی خوب بزنید. کنار بگذارید.
-
روی خمیر پنیر پیتزا بریزید سپس کمی پنیر پارمسان رنده کنید. مخلوط تخم مرغ را روی خمیر و پنیر ها بریزید. گوجه های گیلاسی را نصف کرده و روی آن بچینید.
-
سپس 35 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. از قالب خارج کرده بگذارید سرد شود سپس سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید