کباب حسینی
دی 8, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
34 بازدید

حس خوبیه بعضی وقتها آشپزی را آسان بگیریم بدون دود بدون ذغال کباب درست کنید و نوش جان کنید
کباب حسینی
حس خوبیه بعضی وقتها آشپزی را آسان بگیریم بدون دود بدون ذغال کباب درست کنید و نوش جان کنید
مواد لازم
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
غذای اصلی, غذای سنتی ایرانی, کباب, کباب چوبی
زمان آماده سازی 3 hours 20 minutes
زمان پخت 50 minutes
کل زمان 4 hours 10 minutes
مناسب برای 6 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 1 کیلو گرم گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 عدد پیاز متوسط
- 2 عدد فلفل دلمه ای متوسط
- 2 عدد هویج تازه در صورت تمایل
- 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- 100 گرم دنبه خرد شده
- 1 قاشق مربا خوری نمک
- نمک قاشق مربا خوری زعفران
- 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده
- ½ قاشق مربا خوری زر چوبه
- ¼ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
طرز تهیه
-
گوشت و فلفل ، پیاز، دنبه ، گوجه فرنگی را خوب شسته و به شکل مربع تکه تکه کنید
-
گوشت را با پياز خلال شده، فلفل سياه ، زعفران، ابليمو و كمي روغن سه ساعت در اين مواد بخوايانيد (مرینیت شود)
-
حالا مواد را یک در میان به سیخ بکشید ( گوشت و فلفل ، پیاز، دنبه ، گوجه فرنگی )
-
اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید دو ساعت داخل آب قرار دهید
-
در قابلمه جداگانه پیاز را تفت دهید، ادویه را هم افزوده تا سبک شود رب را اضافه کنید و زعفران دم کرده را هم بیافزایید
-
اب جوش به مواد اضافه کنید تا بجوشد و گوشت های به سیخ کشیده را درون آن قرار داده تا با حرارت ملایم بپزد
-
در اخرین مرحله نمک را اضافه کنید
-
از گوشت گوساله استفاده کنید بهتر است چون گوشت گوسفند بر اثر پخت حجم خود را از دست میدهد
-
میتوانید کباب حسینی را با ته چین ساده سرو کنید ( مثل من )
دیدگاهتان را بنویسید