پن کیک شکلاتی
آذر 5, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
226 بازدید

پن کیک شکلاتی
یک انتخاب مناسب برای صبحانه و عصرانه به ویژه برای کودکان است.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
پنکیک شکلاتی
صبحانه و عصرانه
وعده غذایی
صبحانه
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
پن کیک, پن کیک شکلاتی, صبحانه آمریکایی, صبحانه انگلیسی
زمان آماده سازی 40 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 1 hour 10 minutes
مناسب برای 3 نفر
کالری 230 kcal
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 185 گرم آرد الک شده
- 250 میلی لیتر شیر
- 30 گرم شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- 50 گرم شکلات تخته ای بن ماری شود
- ⅛ قاشق مربا خوری پکینگ پودر
- ¼ قاشق مربا خوری وانیل
طرز تهیه
-
کف سینی را کاغذ روغنی پهن کنید
-
شکلات را بن ماری کنید . دو قاشق از شکلات را روی کاغذ روغنی پهن کنید و با قاشق پهن کنید تا به صورت گرد در بیایید
-
اجازه دهید داخل یخچال شکلات سفت شود
-
مواد خشک را الک کرده . داخل ظرف گودی تخم مرغ را با وانیل بزنید و شیر را اضافه کنید و آرد را افزوده تا به صورت مایع رقیق و یک دستی در بیایید
-
تابه را کمی چرب کنید یک ملاقه از مواد را روی تابه ریخته کمی که خودش را گرفت شکلات را روی آن قرار دهید و یک ملاقه از مواد را ریخته تا روی شکلات را بگیرد حدود دو دقیقه زمان نیاز دارد تا پخته شود پنکیک را به آرامی برگردانید تا روی دیگر آن هم پخته شود
-
با این مقدار حدو 6 پنکیک شکلاتی خواهید داشت
یادداشت
قطر شکلات نباید خیلی نازک یا کلفت باشد نیم سانت کافی است
حرارت باید کم باشد تا پنکیک ها مغز پخت شود
شکلات ها را از یخچال یکی یکی بیرون بیارید تا در دمای محیط شل نشود
دیدگاهتان را بنویسید