پن کیک شکلاتی
بهمن 13, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
188 بازدید

صبحانه و عصرانه ای فوری و راحت را برای خانواده خود و دوستان
پنكيك شکلاتی
صبحانه و عصرانه ای فوری و راحت را با خانواده و دوستان خود تجربه کنید
وعده غذایی
صبحانه
نوع آشپزی
آمریکایی, انگلیسی, ایتالیایی
کلمات راهنما
پن کیک شکلاتی, صبحانه آسان, صبحانه آمریکایی, صبحانه انگلیسی, کیک کودکان
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 50 minutes
کل زمان 1 hour 20 minutes
مناسب برای 4 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 1 پیمانه ارد گندم
- 1 پیمانه شير
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 پینچ نمک برای متعادل کردن پودر کاکائو و طعم دهنده
- 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
- 4 قاشق سوپ خوری شکر
- 100 گرم شکلات تیره ( ما)
- 50 گرم خامه صبحانه
طرز تهیه
-
ارد ،پودر کاکائو نمک ، را دو بار الک کرده در کاسه ای ریخته شیر را اضافه کنید با همزن دستی بزنید تا صاف یکدست شود تخم مرغ را اضافه کنید مواد در حد مخلوط شدن کافیست بیش از هم زدن باعث سفت شدن و گاهی خمیر شدن پن کیک میشود
-
و مواد اماده شده را داخل یخچال یکربع استراحت دهید( حتما) وقتی مایه پنکیک را استراحت میدهید، گلوتن فعال می شود و اصطلاحاً موجب جا افتادن مایه میشود.
-
قالب پن کیک را داغ کنید.کف انرا فقط چرب کنید نیاز به روغن ندارد و یک ملاقه از مواد بردارید و داخل تابه بریزد وقتی پن کیک از کنار ظرف جدا شد با نوک چاقو اطراف ش را ازاد کنید
-
وقتی حبابها روی پنکیک پدیدار شدند و کاملاً سطح آن را پوشاندند پس از چند ثانیه پنکیک را برگردانید، تنها یک بار پختن برای هر طرف پنکیک کافی است در غیر این صورت بافت نرم را از دست میدهد . در عرض 2 الی 3 دقیقه پن کیک اماده میشود
-
شکلات را بن ماری کرده و خامه را اضافه کنید کمی بزنید تا روان شود و روی پن کیک بریزد میتوانید از مربای آلبالو ، گیلاس، توت فرنگی هم برای تزئین استفاده کنید
تجربه کنید
دیدگاهتان را بنویسید