پنیر ریکوتا خانگی
خرداد 2, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
367 بازدید

طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی پنیر ریکوتای خانگی
هیچ چیز با پنیر تازه ای که خودتان درست کرده اید قابل مقایسه نیست. برای یادگیری نحوه ساخت پنیر ریکوتای خانگی، این دستور العمل آسان را دنبال کنید.
وعده غذایی
صبحانه
نوع آشپزی
فرانسوی
کلمات راهنما
پنیر, پنیر ریکوتا, پنیر ریکوتای خانگی
زمان آماده سازی 1 hour 15 minutes
زمان پخت 20 minutes
کل زمان 1 hour 35 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 345 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 2 لیتر شیر غیر پاستوریزه 8 و ¼ پیمانه
- 240 میلی لیتر خامه ی پرچرب 1 پیمانه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه سرکه سفید
طرز تهیه
-
یک آبکش بزرگ را با لایه ای از تنظیف بپوشانید و آن را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید.
-
شیر و خامه را درون یک قابلمه بزرگ بریزید، نمک را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، گاهی اوقات هم بزنید تا آب نیندازد. بگذارید به تدریج تا دمای 90 درجه سانتی گراد گرم شود.
-
حرارت را خاموش کرده و سرکه را درون شیر بریزید، خیلی ملایم هم بزنید تا ترکیب شود. اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند.
-
مخلوط شیر را داخل آبکشی که با تنظیف پوشانده اید بریزید و اجازه دهید به مدت 20-60 دقیقه بماند تا آب آن خارج شده و داخل کاسه ی بزرگ جمع شود. هرچه مدت زمان طولانی تری اجازه دهید آب مواد کشیده شود، ریکوتای شما سفت تر می شود.
یادداشت
از شیر پاستوریزه شده با درجه حرارت فوق العاده بالا استفاده نکنید. شیر معمولی بهتر است.
از شیرهای کم چرب و بدون چربی استفاده نکنید. استفاده از شیر با چربی 3% یا شیر کامل برای نتیجه ی بهتر توصیه میشود.
دیدگاهتان را بنویسید