پرده پلو
آذر 16, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
61 بازدید

طرز تهیه پرده پلو
یک غذای سنتی و خوشمزه که پلو داخل خمیره و خیلی هم خوشمزه است
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
پرده پلو
غذای خمیری همراه با پلو
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ترکیه
کلمات راهنما
پرده پلو, غذای اصلی, غذای سنتی, غذای سنتی ایرانی, غذای ملل, مهمانی
زمان آماده سازی 2 hours
زمان پخت 50 minutes
مناسب برای 10 نفر
کالری 260 kcal
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 3 پیمانه برنج
- 1 عدد سینه مرغ کامل با هویج پیاز نمک فلفل پخته شود
- 4 قاشق سوپ خوری زرشک
- 1 پیمانه خلال بادام
- 2 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده2قاشق سوپ خوری
- 100 گرم کره
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده غلیظ2قاشق سوپ خوری
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 2 پیمانه ارد ارد نان فانتزی
- 1 عدد تخم مرغ
- ⅓ پیمانه روغن مایع
- ⅓ پیمانه ماست
- ¼ قاشق مربا خوری نمک
- 15 گرم مایه خمیر
- 125 میلی لیتر آب ولرم
- 1 قاشق سوپ خوری شکر
طرز تهیه
-
1-برنج را بعد از خیس کردن با نمک داخل آبجوش ریخته و وقتی دانه برنج مغز پخت شد درون آبکش بریزید
-
2-سینه مرغ را همراه(پیاز,هویج,نمک,زردچوبه)اجازه دهید تا پخته شودکره
-
3-کره را داخل تابه ریخته و سینه مرغ را تکه تکه کرده و به همراه پیازی که از قبل سرخ کردیم داخل تابه تفت می دهیم
-
4-بادام خلال شده را نیم ساعت در آب سرد قرار دهید تا نرم شود
-
5-زرشک شسته شده را ,به همراه خلال بادام ,زعفران دم شده,ادویه جات را به مواد اضافه کنید و تفت دهید
-
6-بادام های برگ شده را ته ظرف مورد نظر که از قبل چرب کردیم ریخته و خمیر را به دو قسمت بزرگ و کوچک تقسیم کرده و خمیر بزرگ تر را باز کنید با وردنه به قطر نیم سانت وروی قالب پهن می کنیم بطوری که خمیر از اطراف قالب بیرون بزند
-
7-برنج آبکش شده را یک لایه ریخته ,مواد گوشتی و کمی شوید ریخته و این کار را تا اتمام برنج ادامه دهید با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود
-
8-خمیر کوچک تر را باز کنید و روی برنج گذاشته و خمیر را کامل ببندید.روی خمیر را با قلم کمی چرب کنید
-
9-داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه و به مدت 50دقیقه اجازه دهید تا پخته شود
-
طرز تهیه خمیر:
-
روغن مایع,تخم مرغ,ماست را با همزن دستی بزنید تا یک دست شود مایع خمیر به عمل آمده را اضافه کنید و بعد کم کم آرد را به همراه نمک افزوده و کمی ورز دهید و به مدت یک ساعت و نیم روی خمیر را پوشانده اجازه دهید تا به عمل بیایید
-
مایع خمیر را با یک قاشق شکر و کمی آب 45درجه اجازه دهید تا به عمل بیایید
-
داخل قالب پنج دقیقه استراحت دهید بعد به ظرف دلخواه انتقال دهید وتزئین کنید
دیدگاهتان را بنویسید