نان سوخاری شیرین
آذر 16, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
577 بازدید

طرز تهیه نان سوخاری شیرین
نان سوخاری رو میتوانید برای وعده صبحانه درست کنید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
نان سوخاری شیرین
مخصوص صبحانه و عصرانه
وعده غذایی
صبحانه
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
نان سوخاری, نان سوخاری شیرین
زمان آماده سازی 2 hours
زمان پخت 25 minutes
مناسب برای 10 عدد
کالری 224 kcal
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 200 گرم شیر
- 100 گرم کره
- 120 گرم شکر
- ½ قاشق چای خوری نمک
- 10 گرم خمیر مایه
- 500 گرم آرد
- 2 عدد تخم مرغ دمای محیط
- کمی وانیل
طرز تهیه
-
مایع خمیر را با شکر و شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید به عمل بیایید
-
ارد را الک کرده وسط آنرا گود کنید شیر را بهش اضافه کنید
-
تخم مرغ زده شده به مواد اضافه کنید بعد از مخلوط شدن کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به خمیر اضافه کرده و ورز دهید
-
آرد را اضافه می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه با دست آن را ورز می دهیم. این خمیر کاملا چسبنده است پس آرد اضافه نکنید.فقط در صورت شل بودن خمیر ارد اضافه شود
-
ظرفی که گنجایش دو برابر کردن خمیر را داشته باشد را چرب کنید و خمیرو داخلش قرار داده و سلفون بکشید تا حجم خمیر دو برابر شود حدود یک ساعت نیاز به استراحت دارد
-
خمیر را رول کرده و داخل ظرف تفلون قرار دهید روی آنرا پوشانده و مجدد 40 دقیقه استراحت دهید
-
یک عدد زرده تخم مرغ با یک قاشق شیر مخلوط کنید و با قلم به آرامی روی خمیر رومال کنید
-
بطوری که پف خمیر نخوابد کنجد پاشیده داخل فر قرار دهید
-
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی رو طبقه وسط قرار می دهیم.25 دقیقه زمان نیاز دارد در مرحله اول
-
بعد از پخت کمی صبر کنید از قالب جدا کنید و بزارید چند ساعت بماند حدود 6 الی 8 ساعت تا برای برش راحت تر باشد
-
برش منظم و یک دست بدهید وداخل سینی چیده مجدد داخل فر قرار دهید تا برشته شود
-
مدت تقریبی ۸ الی ۱۰ کافیست برای طرف دیگر نان هم این کار را انجام دهید.
یادداشت
چربی و شکر باعث کاهش جذب آب به ارد میشود
استفاده از شیر در تهیه نان باعث بالا رفتن ارزش غذای نان میشود
در خمیر هر چقدر شکر بیشتر باشد عمل تخمیر کنده تر است
اگرخمیر بیش از حد رسیده باشد باعث میشود سطح خمیر پاره شود
زمان پخت نان در داخل فر بستگی به حجم ، وزن خمیر ، و میزان شکر دارد
برچسب ها:
آموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی به صورت آنلاینآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین هنر آشپزیپخش آنلاین آموزش آشپزیدوره آنلاین آموزش آشپزیطرز پخت نان سوخاریطرز تهیه نان تست صبحانهطرز تهیه نان سوخاریطرز تهیه نان سوخاری تردطرز تهیه نان سوخاری ثمینطرز تهیه نان سوخاری در منزلطرز تهیه نان سوخاری شیرینطرز تهیه نان سوخاری صنعتینان سوخارینان سوخاری با فرنان سوخاری برای صبحانهنان سوخاری برای معدهنان سوخاری چیستنان سوخاری صبحانهنان سوخاری کالری
دیدگاهتان را بنویسید