مرغ سیر و عسل
آذر 4, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
34 بازدید

طرز تهیه مرغ سیر و عسل
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی یک مرغ آسان با سس سیر و عسل
طرز تهیه ی یک مرغ آسان با سس سیر و عسل یک شام یا نهار بسیار ساده است که هر کسی می تواند آن را درست کند. برای تهیه این غذای خوشمزه و فوق العاده طعم دار فقط 20 تا 30 دقیقه زمان نیاز دارید. آن را با برنج سرو کنید و یک وعده غذایی کامل داشته باشید که فرزندان و خانواده شما دوستش خواهند داشت.
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای مرغ و گوشت
کلمات راهنما
مرغ با سس سیر و عسل
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 20 minutes
کل زمان 40 minutes
مناسب برای 5 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 675 گرم سینه ی مرغ مکعبی خرد شده
- فلفل سیاه برای مزه دار کردن
- 5 حبه سیر له شده
- ¼ دسته جعفری
- 60 میلی لیتر سویا سس کم نمک ¼ پیمانه
- 60 میلی لیتر آب ¼ پیمانه
- 85 گرم عسل 4 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- برنج برای سرو
- پیازچه برای تزیین
طرز تهیه
-
در یک قابلمه بزرگ 2 قاشق غذا خوری روغن بریزید. تکه های مرغ را اضافه کنید، با فلفل مزه دار کنید و به مدت 4-5 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید.
-
در همین حین در یک کاسه کوچک سس سویا، آب و عسل را مخلوط کنید.
-
سیرهای له شده را به قابلمه اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر بپزید. گاهی اوقات هم بزنید.
-
سس را در قابلمه بریزید، تکان دهید تا روی تمام مرغ ها را بپوشاند، حدود 4-5 دقیقه بپزید تا مرغ پخته شود.
-
با برنج سرو کنید و روی آن پیازچه خرد شده بچاشید.
دیدگاهتان را بنویسید