مرغ تریاکی
آذر 23, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
67 بازدید

طرز تهیه مرغ تریاکی
امروز یاد میگیرید که چگونه مرغ تریاکی سریع و آسان درست کنید. این دستور العمل مرغ اصیل ترایاکی ترکیبی از طعم های شور، شیرین و ترش است و شما می توانید در هر گاز این مرغ، طعم های مختلفی را حس کنید. بعد از درست کردن این مرغ تریاکی خانگی شما دیگر هرگز از سس های بازاری مخصوص مرغ تریاکی استفاده نخواهید کرد. آن را با برنج و کلم بروکلی بخارپز سرو کنید و یک شام آسان میل کنید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
طرز تهیه ی مرغ تریاکی
امروز یاد میگیرید که چگونه مرغ تریاکی سریع و آسان درست کنید. این دستور العمل مرغ اصیل ترایاکی ترکیبی از طعم های شور، شیرین و ترش است و شما می توانید در هر گاز این مرغ، طعم های مختلفی را حس کنید. بعد از درست کردن این مرغ تریاکی خانگی شما دیگر هرگز از سس های بازاری مخصوص مرغ تریاکی استفاده نخواهید کرد. آن را با برنج و کلم بروکلی بخارپز سرو کنید و یک شام آسان میل کنید.
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای مرغ و گوشت
نوع آشپزی
آمریکایی
کلمات راهنما
مرغ تریاکی
زمان آماده سازی 30 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 1 hour
مناسب برای 4 نفر
کالری 150 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
برای مرغ:
- 675 گرم مغز ران یا سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
- 1 پنسه نمک
- فلفل برای مزه دار کردن
- 2 قاشق غذاخوری روغن
برای سس:
- 60 میلی لیتر سویا سس کم نمک ¼ پیمانه
- 60 گرم عسل یا شکر 3 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- 3 حبه سیر خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری سرکه ی برنج
- 1 قاشق چایخوری روغن کنجد اختیاری
- 2 قاشق غذاخوری آب
برای سرو:
- برنج
- بروکلی بخارپز
- پیاز قرمز
طرز تهیه
اول سس را درست کنید:
-
در یک کاسه کوچک سس سویا، عسل یا شکر، سرکه، سرکه برنج، روغن کنجد، آب، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
-
مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، مرغ را اضافه کنید، یک طرف مرغ ها را به مدت 6-7 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغ ها را برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه ی دیگر سرخ شوند. سس را روی مرغ ها بریزید و در قابلمه را بگذارید تا سس غلیظ شده و مرغ ها کاملا پخته شوند. این کار حدود 3-5 دقیقه طول میکشد.
-
با برنج و بروکلی بخارپز سرو و با پیازچه تزیین کنید.
دیدگاهتان را بنویسید