جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

کیک انار و فندق

آذر 8, 1398
ارسال شده توسط مدیر
رسپی ، کیک و شیرینی
1.05k بازدید
کیک انار و فندق
Jump to Recipe Print Recipe

پاییز به نظر من قشنگ ترین فصل ساله، فقط کافیه به جنگل ها و یا دامنه های کوه برید تا ترکیب زیبایی از رنگ های سبز، نارنجی و قرمز رو ببینید. و یکی از چیزایی که در مورد پاییز خیلی دوست دارم انار و چیزهایی که میشه باهاش درست کرد. تو این پست میخوام براتون یه دستور پخت کیک بذارم که خیلی خوشمزه است و میتونید درست کنید و لذت ببرید

 

دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.

 

رسپی یا دستور پخت این کیک از سایت دستورکیک انار و فندق ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

 

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید

 

کیک انار و فندق
چاپ

کیک انار و فندق

در این رسپی طرز تهیه یه کیک بسیار خوشمزه رو یاد خواهید گرفت که برای شب یلدا هم میتونید استفاده کنید

وعده غذایی کیک و شیرینی
نوع آشپزی آمریکایی
کلمات راهنما کیک, کیک انار, کیک فندق
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 50 minutes
مناسب برای 8 نفر
کالری 320 kcal
نویسنده مدیر

مواد لازم

  • 80 گرم فندق
  • 100 گرم کره
  • 100 گرم شکر قهوه ای
  • 60 گرم آرد جو
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 60 سی سی قهوه غلیظ دم شده
  • 75 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 1 عدد انار درشت
  • 90 گرم خامه
  • 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
  • مقداری فندق خرد شده

طرز تهیه

  1. فندق ها رو داخل سینی بگذارید و داخل فر 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بو بدید. وقتی پوستش شروع به کنده شدن کرد از فر در بیارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد داخل غذاساز بریزید و حسابی خرد کنید

  2. قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید

  3. کره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه. بعد از روی حرارت بردارید و شکر و فندق آسیاب شده رو داخلش بریزید و در آخر آرد جو را اضافه کنید. تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن

  4. نمک و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و بعد از هم زدن نهایتا قهوه دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه

  5. حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و روش رو با خرده شکلات تلخ پر کنید. اگر دوست داشتین میتونید با خلال یا سیخ چوبی بهش شکل هم بدید

  6. کیک رو در همون فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه و بعد برش گردونید توی بشقاب یا دیس

  7. انار رو دون کنید و کنار بگذارید. خامه رو توی ظرفی بریزید و تا درجه سافت پیک با همزن بزنید و سپس اگر مقداری آب انار از دون کردن مونده بود بهش اضافه کنید و در آخر ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه

  8. خامه رو روی کیک خنک شده بریزید و روش رو با انار دون کرده و فندق خرد شده تزئین کنید و سرو کنید

یادداشت

  • برای درست کردن آرد جو میتونید دونه های جو رو تو آسیاب بریزید و آسیاب کنید
بیشتر بخوانید  پاستا سیر و میگو
کیک انار و فندق
Print

کیک انار و فندق

در این رسپی طرز تهیه یه کیک بسیار خوشمزه رو یاد خواهید گرفت که برای شب یلدا هم میتونید استفاده کنید
Course کیک و شیرینی
Cuisine آمریکایی
Keyword کیک, کیک انار, کیک فندق
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Servings 8 نفر
Calories 320kcal
Author مدیر

Ingredients

  • 80 گرم فندق
  • 100 گرم کره
  • 100 گرم شکر قهوه ای
  • 60 گرم آرد جو
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 60 سی سی قهوه غلیظ دم شده
  • 75 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 1 عدد انار درشت
  • 90 گرم خامه
  • 4 قاشق غذاخوری ماست ساده
  • مقداری فندق خرد شده

Instructions

  • فندق ها رو داخل سینی بگذارید و داخل فر 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه بو بدید. وقتی پوستش شروع به کنده شدن کرد از فر در بیارید و اجازه بدید خنک بشه و بعد داخل غذاساز بریزید و حسابی خرد کنید
  • قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر رو با کره چرب کنید و کنار بگذارید
  • کره رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بشه. بعد از روی حرارت بردارید و شکر و فندق آسیاب شده رو داخلش بریزید و در آخر آرد جو را اضافه کنید. تخم مرغ رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن
  • نمک و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و بعد از هم زدن نهایتا قهوه دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
  • حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و روش رو با خرده شکلات تلخ پر کنید. اگر دوست داشتین میتونید با خلال یا سیخ چوبی بهش شکل هم بدید
  • کیک رو در همون فر 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه و بعد برش گردونید توی بشقاب یا دیس
  • انار رو دون کنید و کنار بگذارید. خامه رو توی ظرفی بریزید و تا درجه سافت پیک با همزن بزنید و سپس اگر مقداری آب انار از دون کردن مونده بود بهش اضافه کنید و در آخر ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
  • خامه رو روی کیک خنک شده بریزید و روش رو با انار دون کرده و فندق خرد شده تزئین کنید و سرو کنید

Notes

  • برای درست کردن آرد جو میتونید دونه های جو رو تو آسیاب بریزید و آسیاب کنید
بیشتر بخوانید  طرز تهیه 8 ترافل ساده شکلاتی
profile avatar
مدیر
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آموزش آشپزی آنلاینآموزش آنلاین آشپزیآموزش آنلاین قنادیآموزشگاه آشپزی آنلاینآموزشگاه آنلاین آشپزیآموزشگاه آنلاین قنادیآموزشگاه قنادی آنلاینكيك انار شب يلداكيك انار شف طيبهکیک اب انارکیک انارکیک انار اموزشکیک انار با اب انارکیک انار برا شب یلداکیک انار برای شب یلداکیک انار خانگیکیک انار خانم تندروکیک انار خانم جمشیدیانکیک انار خانم قاجارکیک انار خانم گلاورکیک انار خانه مهرکیک انار خوشمزهکیک انار سادهکیک انار شب یلداکیک انار شف طیبهکیک انار شکلاتیکیک انار شیککیک انار مخصوص شب یلداکیک انار مخصوص شب یلدا در منزلکیک انار یلداکیک اناریکیک اناری شب یلداکیک با دانه های انار

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

توپک خرمایی

شیرینی بیسکویتی با سیاه دانه

شیرینی شکری

شیرینی کوکونات

شیرینی فسایی

شیرینی ارده و خرما

قدیمی تر بال مرغ تند (بوفالو وینگز)
جدیدتر ۱۵ نکته ای که در مدرسه آشپزی به شما یاد می دهند

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک توت فرنگی سریع و آسان
  • کیک عدد
  • موس کیک شکلاتی
آموزش های ویدیویی
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد آذر 8, 1398
  • حلیم آذر 8, 1398
  • فرنی خرما آذر 8, 1398
  • خرماپیچ آذر 8, 1398
  • حلوا بحرینی آذر 8, 1398

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت