کاپ کیک ردولوت

طرز تهیه کاپ کیک رد ولوت
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
کاپ کیک ردولوت
این کاپ کیک برای کسانیست که عاشق کیک های خوشگل و خوشمزه ان. میتونین برای ولنتاین یا تولد یا هر مناسبت دیگه ای این کاپ کیک های نرم و خوشمزه رو تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
برای کاپ کیک ها
- 155 گرم آرد
- 12 گرم پودر کاکائو
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 150 گرم شکر
- 120 سی سی باترمیلک
- 110 گرم روغن
- 1/2 قاشق چای خوری سرکه سفید
- 1 عدد تخم مرغ
- 60 گرم کره
- 1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز ، در صورت نیاز
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیلی
برای سطح کاپ کیک
- 60 گرم کره
- 115 گرم پنیر خامه ای
- 250 گرم پودر قند
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه
-
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
برای تهیه کاپ کیک ها
-
دریک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک بریزید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.
-
در یک کاسه دیگر کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار خوب بزنید. روغن، سرکه، عصاره وانیل و باترملیک را اضافه کنید و با همزن بزنید. سپس مواد تر را به مواد خشکی که کنار گذاشته بودیم اضافه کرده و با همزن خوب بزنید.
-
خمیر را در قالب کیک بریزید طوری که ¾ آن ها را بپوشاند.
-
20 دقیقه بپزید تا زمانی که اگر خلال دندان داخلش زدید تمیز بیرون بیاید.
-
کاپ کیک ها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.
برای تهیه رویه کاپ کیک ها
-
در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و کره را بریزیدو 4 الی 5 دقیقه با همزن بزنید تا فرم خامه ای و نرم بگیرد. سپس پودرقند را اضافه کرده و بزنید و بعد عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا فرم یگیرد.
-
کاپ کیک ها با این مواد به طور دلخواه تزیین کنید.
یادداشت
تمام مواد کاپ کیک ها بهتر است به دمای اتاق برسند.
شما می توانید از آرد مخصوص کیک یا آرد همه منظوره استفاده کنید.
به جای باترمیلک می توانید 1 قاشق غذاخوری سرکه به شیر اضافه کنید (خوب مخلوط کنید و حدود 5 الی 10 دقیقه کنار بگذارید.)
دیدگاهتان را بنویسید