طرز تهیه پاستا قارچ و خامه

طرز تهیه پاستا قارچ و خامه
درست کردن پاستا ایتالیایی خیلی ساده است. تفاوت پاستا ایتالیایی اینه که مثل ما دم نمیکنن و پاستا رو با خود سس میپزن و سرو میکنن. در این
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از سایت پاستا ایتالیایی قارچ و خامه ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
پاستا ایتالیایی قارچ و خامه
در این دستور غذایی خوشمزه یه پاستا عالی ایتالیایی رو یاد خواهید گرفت
مواد لازم
- 285 گرم پاستا
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 30 گرم کره
- 1 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 200 گرم قارچ
- 200 گرم قارچ وحشی
- 240 گرم خامه
- 240 گرم عصاره مرغ
- 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 1 قاشق چای خوری آویشن
- 25 گرم پنیر پارمژان رنده شده
- 1 مقدار نمک
- 1 مقدار فلفل
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه
-
در قابلمه بزرگی آب و نمک بریزید و اجازه بدید جوش بیاد. پاستا یا اسپاگتی رو داخل آب جوش بپزید
-
در ماهیتابه ای کره و روغن زیتون رو برییزد و آب کنید. پیاز رو ریز خرد کنید و توی روغن و کره تفت بدید. حدود 2-3 دقیقه تفت بدید کافیه.
-
سیر رنده شده رو اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت بدید
-
قارچ ها رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی بشه. نمک، فلفل و آویشن رو هم اضافه کنید و هم بزنید. این کار حدود 6-7 دقیقه طول میکشه و بعد سرکه رو اضافه کنید و بپزید تا حجم مایعات به نصف برسه
-
در مرحله بعد عصاره مرغ، خامه، پنیر پارمژان، نمک، فلف و آویشن رو اضافه کنید و هم بزنید و بذارید قل بزنه و به جوش ریز برسه.
-
پاستا ها رو اضافه کنید و به همراه جعفری خرد شده هم بزنید تا مخلوط بشه با سس و بعد سرو کنید
یادداشت
- در رسپی اصلی سرکه نیست و اگر نخواستید سرکه اضافه کنید میتونید معادلش عصاره مرغ یا خامه اضافه کنید و یا اصلا حذفش کنید
- اگر قارچ وحشی پیدا نکردید از هر قارچی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید