شاکشوکا- تخم مرغ طعم دار در سس گوجه

طرز تهیه شاکشوکا
صبحانه ای متداول در خاور میانه و کشورهای مدیترانه ای.راحت آماده میشود و حقیقتا خوشمزه است.نه تنها برای صبحانه بلکه برای برانچ و یا شام هم گزینه مناسبی است.این دستور اصلی شاکشوکاست ولی میتوانمواد بیشتری مانند انواع سس گوشت بیکن تن و… به آن اضافه کرد.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
شاکشوکا
صبحانه و برانچی فوق العاده ترکیبی از تخم مرغ با مواد مورد علاقه.
مواد لازم
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 4 حبه سیر
- 700 گرم گوجه تازه
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
- ⅓ فلفل تند
- 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا
- ½ قاشق چایخوری زیره
- ½ قاشق چایخوری شکر
- 10 عدد برگ ریحان تازه
- 5-6 عدد تخم مرغ
- 1-½ پیمانه آب
طرز تهیه
-
پیاز سیر فلفل دلمه ای گوجه و فلفل تند را خرد کنید.
-
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید و پیاز و فلفل دلمه ای را بمدت 6-7 دقیقه تفت دهید.سیر و فلفل تند را اضافه کرده و 4-5 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.
-
رب گوجه فرنگی را هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بپزید. گوجه فرنگی و 1/2 فنجان آب اضافه کنید (در صورت لزوم اضافه کنید بیشتر). خوب هم بزنید و ادویه و ریحان خرد شده را اضافه کنید
-
به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت کم متوسط بپزید.
-
با استفاده از یک قاشق چوبی ، حفره هایی را در مخلوط گوجه فرنگی درست کنید. به آرامی یک تخم مرغ را درون هر حفره بشکنید. ماهیتابه را برای مدت زمان 10-15 دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ کاملا پخته شود، روی حرارت متوسط کم بپزید.
دیدگاهتان را بنویسید