طرز تهیه دسر پاناکوتا هلو

طرز تهیه دسر پاناکوتا هلو
پانا کوتا از اون دسرهای فوق خوشمزه است که بعد از غذا واقعا لذت بخشه. در این دستور پخت مرحله به مرحله سه لایه از دسر رو درست میکنیم
این دستور از اینجا ترجمه شده و خدمت شما عزیزان ارائه میشه. برای دیدن طرز تهیه انواع دسر میتوانید به صفحه انواع دسر مراجعه کنید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
پاناکوتا هلو
این دسر بسیار خوشمزه است، کمی زحمت داره اما به زیباییش می ارزه
مواد لازم
کمپوت هلو
- 3 عدد هلو
- 1/2 عدد لیمو
- 100 گرم شکر
- 600 گرم آب
- 1 قاشق چای خوری وانیل
ژله هلو
- 100 گرم شربت هلو
- 6 گرم پودر ژلاتین
- 300 گرم شربت هلو
ژله بلوبری
- 100 گرم بلوبری فریز شده
- 25 گرم شکر
- 30 گرم آب
- 3 گرم پودر ژلاتین
پاناکوتا
- 150 گرم شیر
- 200 گرم خامه
- 30 گرم شکر
- 10 گرم عسل
- مقداری پوست لیمو
- 50 گرم شیر
- 6 گرم پودر ژلاتین
طرز تهیه
کمپوت هلو
-
هلو ها را بشویید ، آنها را به چهار قسمت مساوی برش دهید و با 1/2 آب لیمو ، 100 گرم شکر گ ، 600 گرم آب و کمی وانیل را در کنار هم بپزید.
-
بعد از حدود 5 دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک بشه
-
بعد از خنک شدن ، پوست هلو را گرفته و آنرا به تکه هایی که به راحتی قابل خوردن هستند برش دهید. در آبی که درش جوشید خیس کنید و حدود 3 ساعت در یخچال خنک بگذارید.
ژله هلو
-
6 گرم ژلاتین پودر شده را به 100 گرم شربت هلو اضافه کنید ، در مایکروویو گرم کنید تا حل شود.
-
300 گرم شربت هلو را اضافه کرده و مخلوط کنید. لیوان را به صورت مورب تنظیم کنید ، ژله را بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال خنک کنید.
ژله بلوبری
-
3 گرم پودر ژلاتین و 30 گرم آب را مخلوط کنید تا نرم شود. در کاسه ای بلوبری های یخ زده و شکر رو بریزید و 30ثانیه در مایکروویو قرار بدید. بعد کمی هم بزنید و دوباره تکرار کنید تا نرم بشن
-
با میکسر دستی چندبار هم بزنید تا بلوبری ها خرد بشن و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و از صافی رد کنید.
-
لایه نازکی بر روی ژله هلو بریزید و دوباره در یخچال بگذارید
پاناکوتا
-
برای درست کردن پاناکوتا 6 گرم ژلاتین پودر شده را روی 50 گرم شیر بپاشید و بذارید نرم بشه
-
پوست لیمو ، شکر 30 گرم ، عسل 10 گرم ، شیر 150 گرم ، خامه تازه 200 گرم را در یک تابه ریخته و گرم کنید تا شکر حل شود (جوش نیاید)
-
ژلاتین را اضافه کنید تا ژلاتین حل شود و آن را در آب یخ سرد کنید. لیوان های ژله را از یخچال بیرون بیارید و آن را صاف کنید ، پاناکوتا را در لیوان ها بریزیدو حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید
-
از هلو و یا نعنا برای تزئین میتونید استفاده کنید
یادداشت
- اگر بلوبری نداشتین میتونید میوه های دیگه مثل آلبالو یا گیلاس رو جایگزین کنید
دیدگاهتان را بنویسید