طرز تهیه حمص خانگی

طرز تهیه حمص خانگی
یاد بگیرید چگونه حمص شرقی خالص درست کنید.خامه ای سنگین گیاهی و مهمتر از همه حمص لذیذ خانگی.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
حمص
ترکیب بینظیر نخود با عطر و طعم ارده و روغن زیتون.
مواد لازم
- ½1 پیمانه نخود خام
- ¾ پیمانه ارده
- 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین
- ½1 قاشق غذاخوری نمک
- ⅓ پیمانه آبلیموی تازه
مواد لازم تاپینگ:
- روغن زیتون اختیاری
- جعفری اختیاری
- نخود پخته اختیاری
- پاپریکا اختیاری
طرز تهیه
-
نخودهارا پاک میکنیم.
-
چندین مرتبه نخودهارا میشوریم و در کاسه ای بزرگ با آب خیس میکنیم و یک شب در یخچال قرار میدهیم.دو مرتبه میشوریم و اجازه میدهیم در دمای محیط چندین ساعت در آب بمانند.نخودها باید دوبرابر شوند.
-
نخود ها را در قابلمه ای بزرگ بهمراه جوش شیرین میگذاریم روی حرارت.
-
وقتی آب بجوش آمد کف نخود هارا میگیریم.حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم کتملا پخته شوند که بین دو انگشت له شوند که حدود 1 ساعت و نیم زمان میبرد.اجازه میدهیم پس از پخت کمی خنک شود.
-
برای مزه و نتیجه بهتر لازم است پوست نخودهارا بگیریم.نخ.دها را از قابلمه خارج کرده آب را کنار میگذاریم.
-
نخود پخته و 1/2تا 1/3 آب را درون غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط میکنیم.ارده آبلیمو و نمک را اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم.اگر مواد صاف و یکدست نبود مقداری آب اضافه میکنیم تا جایی که کاملا لطیف و یکدست شود.
-
حمص را درون ظرف مورد نظر ریخته و با روغن زیتون نخود پخته جعفری خرد شده و پاپریکا و یا ادویه مورد علاقه میپوشانیم.
دیدگاهتان را بنویسید