طرز تهیه برگر تن

طرز تهیه برگر تن
طرز تهیه یک برگر تن و جو دو سر سالم و سزشار از پروتئین.طرز تهیه ای راحت و وعده ای مناسب برای صبحانه نهار و یا بعد از ورزش.اگر دنبال غذاهای کنسروی هستید این دستور مناسب شماست.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
برگر تن
غذایی سالم و سرشار از پروتئین و ساده و سریع
مواد لازم
- 280 گرم تن
- 1 پیمانه جو دوسر
- 2 عدد تخم مرغ
- ½ عدد پیاز بزرگ
- 2 حبه سیر
- ¼ پیمانه پیازچه
- ¼ پیمانه جعفری
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
-
آب و یا روغن کنسرو را خارج کنید و در کاسه ای بریزید.
-
پیاز ، پیاز چه و جعفری را ریز خرد کنید. سیر را خرد کنید. به کاسه اضافه کنید.
-
جو دوسر را درون غذاساز ریخته و به مدت 2 دقیقه روشن کنید. آرد جو دوسر را به کاسه اضافه کنید.
-
نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
-
در کاسه ای کوچک تم مرغها را بشکنید و به مخلوط کنسرو اضافه کنید.خوب مخلوط کنید و به شکل برگر دربیاورید.
-
روغن زیتون را درون تابه گرم کنید و هر طرف برگر هارا حدود 5-6 دقیقه سرخ کنید.روی دستمال حوله ای بگذارید که روغنش کشیده شود.
دیدگاهتان را بنویسید