شیرینی کوکونات

هر چی از خوشمزه بودن این شیرینی بگم کم گفتم
شیرینی کوکونات
مواد لازم
- 100 گرم کره
- 80 گرم روغن صاف
- 250 گرم آرد
- 50 گرم آرد نشاسته
- 100 گرم پودر نارگیل
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 4 قطره اسانس نارگیل
- 1 عدد سفیده تخم مرغ
- ¼ پیمانه خلال بادام خرده شد
مواد میانی
- 4 قاشق سوپ خوری کرم فیل وانیلی ، یا دلی کارامل ، دلی شیرعسلی ، نوتلا هر کدام از طعم ها را دوست داشتید استفاده کنید
طرز تهیه
-
روغن و پودر قند را در حدی بزنید که روغن پفکی شود ( 10 دقیقه ) زرده تخم مرغ را با وانیل اضافه کرده و بزنید
-
پودر نارگیل را با کمی ارد آسیاب کنید تا به روغن نیفته و با مابقی ارد ، آرد نشاسته را مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید( پودر نارگیل خنک باشد )
-
خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 ساعت استراحت دهید
-
خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و کاتر بزنید یک مدل باید ساده باشد حلقه دوم داخلش سوراخ داشته باشد تا مواد میانی بهتر دیده شود تعداد شیرینی ها باید مساوی باشد خمیر را داخل فریزر ده دقیقه بزارید تا سفت شود و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود
-
سفید تخم مرغ را بزنید تا از حالت لختگی بیرون بیایید و با برس روی حلقه های تو خالی سفیده بزنید و بعد بادام خرد شده را روی ان بریزد
-
خمیر را داخل سینی بچینید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 10 الی 15 دقیقه با درجه حرارت 180 سانتیگراد بپزید
-
بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید قسمت صاف را با مواد میانی دلخواه به اندازه نصف قاشق چایخوری پر کنید
می توانید توسط قیف انجام دهید و قسمت سوراخ دار را روی آن قرار دهید
یادداشت
نکته: بهترین اسانس برای این شیرنی اسانس نارگیل است
حتما پودر نارگیل خنک کرده و بعد با کمی ارد آسیاب کنید تا به روغن نیفتد
آرد نشاسته برای پوک شدن این شیرنی است
پودر نارگیل باید چرب و تازه باشد
مواد میانی سلیقه ای است
دیدگاهتان را بنویسید