شیرینی ماندل زینگ
دی 20, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
26 بازدید

شیرینی خاصی که دستورش متفاوت است ….به اسم شیرین
شيريني ماندل زنيگ
شیرینی خاصی که دستورش متفاوت است ....به اسم شیرینی آلمانی و مشهدی هم میشناسند ولی دستورش ی چیز دیگه
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
انگلیسی
کلمات راهنما
شیرینی, عیدانه, نوروزی
زمان آماده سازی 4 hours 20 minutes
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 4 hours 35 minutes
مناسب برای 8 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 4 عدد زرده تخم مرغ پخته شده
- 300 گرم ارد قنادي.
- 200 گرم كره یا روغن صاف قنادی
- 100 گرم پودر قند الك شده.
- ¼ قاشق مربا خوری وانيل
- 2 قاشق سوپ خوری مارمالاد دلخواه.
- 1 عدد سفيده تخم مرغ جهت رومال کردن
- 2 قاشق سوپ خوری بادام يا پسته براي تزئين
طرز تهیه
-
زرده هاي تخم مرغ را داغ رنده كنيد و با پودر قند ، كره ، وانيل مخلوط كنيد ارد الك شده را كم كم به آن اضافه كنيد و خوب مالش مي دهيم تا خميربدست بيايد
-
خمير را در كيسه فريزر گذاشته و با دست پهن كنيد و داخل يخچال یک ساعت استراحت دهيد
-
خمير را كمي ورز دهيد و بين دو كاغذ روغني باز كنيد به قطر سه ميليمتر باز ميكنيم با كاتر هر شكلي كه خواستيم قالب ميزنيم قسمت روي را هم با يك حلقه كوجك خمير وسط انرا برداشته تا مارمالاد خودش را بهتر نشان دهد
-
اگر خمير شما خيلي نرم است بعد از قالب زدن قابل برداشتن با كارتك نيست ميتوانيد داخل يخچال گذاشته به مدت بيست دقيقه تا سفت شود و به راحتي از كاغذ روغني جدا شود اين كار باعث ميشود هم شيريني راحت از كاغذ روغني جدا شود و هم شكل ظاهري خودش را حفظ كند
-
در ليست با فاصله خمير را قرار دهيد و روي انرا سفيد تخم مرغ زده و كمي خلال بادام يا پسته روي ان ريخته و در فر از قبل كرم شده به مدت ١٠ الی 15 دقيقه و با درجه حرارت ١٨٠ سانتيگراد قرار دهيد
یادداشت
شیرینی فوق العاد نرمی هست حتما بین دو کاغذ روغنی باز کنید و بعد از کاتر زدن و قبل از بلند کردن چند دقیقه داخل یخچال بزارید
مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد
ی آلمانی و مشهدی هم میشناسند ولی دستورش ی چیز دیگه
برچسب ها:
شیرینی ماندل رینگ
دیدگاهتان را بنویسید