شیرینی فسایی

شیرینی شیک و با کلاس را از ما بخواهید
شیرینی فسایی
مواد لازم
- 350 گرم آرد
- 150 گرم پودر قند
- 150 گرم روغن قنادی صاف شماره 50
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
- ½ قاشق چایخوری پودر هل
- 2 قاشق سوپ خوری کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
-
پودر شکر را الک کنید و با روغن صاف بزنید تا پوک شود شاید 7 تا 10 دقیقه طول بکشد
-
آرد و هل را اضافه کنید و با دست هم بزنید
بعد داخل کیسه فریزر قرار دهید و چند ساعت داخل یخچال بماند
-
از یخچال بیرون اورد و مجدد بزنید با میکسر ( اگر عجله دارید خمیر را چرخ کنید و از استراحت دادن منصرف شوید )
-
فر را با درجه 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود (دمای فر اگر ملایم باشد رنگ شیرینی تغیر پیدا نمی کند )
-
حرارت فر باید کم باشه تا رنگ سفید شیرینی تیره نشود
-
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی باز کنید به ضخامت نیم سانت پهن کنید و با هر قالب دلخواه دوست دارید کاتر بزنید
-
در صورت چسبندگی خمیر موقع کاتر زدن انرا در پور قند فرو کنید
-
شیرینی ها را روی سینی مخصوص چیده
-
روی شیرینی ها را رومال زده و کنجد پاشیده و داخل فر به مدت15 الی 20 دقیقه بپزید بعد از سرد شدن با کارتک جدا کنید
-
برای رومال میتوانید از زرده تخم مرغ و کمی وانیل استفاده کنید تا روی شیرینی تیره تر شود
دیدگاهتان را بنویسید