شیرینی شکری
فروردین 15, 1400
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
48 بازدید

شیرنی شکری در ردیف بیسکویت
بیسکویت شکری
شیرینی شکری پر طرفدار
وعده غذایی
کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
شیرینی عیدانه, شیرینی کلاسیک, شیرینی مدرن, فانتزی
زمان آماده سازی 40 minutes
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 55 minutes
مناسب برای 20 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 50 گرم کره
- 90 گرم پودر قند الک شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 220 گرم آرد
- ¼ قاشق چایخوری وانیل یا رنده پوست پرتغال
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ پیمانه شکر دانه درشت ,برای تزیین رویه شیرینی
طرز تهیه
-
کره و پودر قند را با همزن هم بزنید تا کاملا لطیف شود,تخم مرغ را اضافه کرده و وانیل یا رنده پوست پرتغال را هم اضافه کنید.
-
هم بزنید تا یکدست شود بیکینگ پودر ,نمک ,آرد را هم الک کرده سپس مخلوط خشک را به مواد اضافه کنید.
-
کمی ورز دهید و داخل نایلون گذاشته و به مدت 1ساعت داخل یخچال استراحت دهید
-
روی سطح صاف آرد پاشی کنید و خمیر را باز کنید به قطر 4 میلی متر و سپس با وردنه شیار دار یک خط روی خمیر بکشید.
-
خمیر را با رولت برش زده به اندازه 2در5 و داخل سینی چیده و روی آن شکر بپاشید و داخل فری که روشن کرده بودیم از قبل به مدت 10الی12دقیقه و با درجه حرارت 180 سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی ها پخته شود.
-
نکات کلیدی:اگر نیاز به آرد مازاد داشت حدود 15گرم اضافه شود بستگی به آرد شما دارد حتمأ این خمیر نیاز به استراحت دارد
دیدگاهتان را بنویسید