سوپ بروکلی با خامه
اسفند 11, 1398
ارسال شده توسط نگین نعمتیان
772 بازدید

طرز تهیه سوپ بروکلی با خامه
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
سوپ بروکلی با خامه
سوپ خوشمزه و داغ برای روزهای سرد زمستون
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ترکی
کلمات راهنما
سوپ, سوپ بروکلی با خامه
زمان آماده سازی 1 hour
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 1 hour 15 minutes
مناسب برای 6 نفر
کالری 180 kcal
نویسنده نگین نعمتیان
مواد لازم
- 1 عدد کلم بروکلی بزرگ
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 1 عدد ساقه کرفس
- 2 عدد سیر
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 6 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات یا آب
- 125 سی سی خامه اختیاری
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری آویشن
طرز تهیه
-
پیاز ، سیب زمینی ، کرفس و سیر را خرد کنید. ساقه و گل کلم بروکلی را خرد کنید.
-
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید ، و پیاز ، کرفس و سیر را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید ، گاهی هم بزنید.
-
ساقه کلم بروکلی و سیب زمینی های خرد شده و گل های بروکلی را اضافه کنید.
-
آب مرغ را بریزید سپس نمک و فلفل و آویشن. حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید سپس حرارت را کمک کنید 25 الی 30 دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شوند.
-
با گوشتکوب برقی سوپ را بزنید تا مانند پوره یکدست شود. خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی بچشید در صورت نیاز کمی نمک و فلفل بزنید.
-
10 دقیقه دیگر بجوشانید و بعد حرارت را خاموش کنید.
برچسب ها:
آشپزی آنلاینآموزش آشپزیآموزش آشپزی آنلاینآموزش آشپزی به صورت آنلاینآموزش آنلاین آشپزیآموزش سوپ با خامهآموزش سوپ بروکلیآموزش سوپ بروکلی با خامهآموزش سوپ سادهآموزش ویدیویی آشپزیسوپ بروکلیسوپ بروکلی با خامهسوپ بروکلی خامه ایسوپ خامه ای بروکلیطرز تهیه سوپ با خامه و بروکلیطرز تهیه سوپ بروکلیطرز تهیه سوپ بروکلی با خامه
دیدگاهتان را بنویسید