سالاد گادو گادو

طرز تهیه سالاد گادو گادو
سالاد محبوب اندونزی ها که شهرت فراوانی دارد و جزو غذاهای ملل آن ها کشور است
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
سالاد گادو گادو
سالاد محبوب اندونزی ها که شهرت فراوانی دارد و جزو غذاهای ملل آن ها کشور است
مواد لازم
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 عدد تخم مرغ آب پز
- 3 عدد هویج تازه بخارپز شده و خلال پهن
- 200 گرم لوبیا سبز بخارپز
- 300 گرم گل کلم بخارپز
- 2 پیمانه بادام زمینی بو داده
- 1 پیمانه شیر نارگیل
- 2 حبه سیر
- 2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا تمبر هندی
- 2 عدد خیار در صورت تمایل
طرز تهیه
-
این سالاد را در یک ظرف گرد تهیه کنید و دور آن را با برگ های پهن تزئین کنید
-
لوبیا سبز را درسته می پزیم. گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و می پزیم. سیب زمینی را تمیز می شوییم و پس از پختن برش باریک و گرد می زنیم. هویج ها را پوست کنده پخته خلال درشت خرد می کنیم
-
تخم مرغ را پخته و حلقه کرده
-
برگ های پهن را در صورتی که موجود باشد دور ظرف بچینید گل کلم بخار پز را دور ظرف بچینید
-
سیب زمینی حلقه شده ، لوبیا بخار پز درسته ، هویج خلال شده بخار پز ، و در قسمت آخر تخم مرغ پخته شده را دور تا دور ظرف بچینید
-
سس آماده شده را در کنار سالاد می گذاریم
سس مخصوص این سالاد
-
، بادام زمینی بو داده شده را آسیاب کرده با شیره نارگیل و سیر له شده و سس سویا مخلوط می کنیم. به هم زده و در کاسه ای می ریزیم و در هنگام خوردن سالاد در کنار آن قرار می دهیم
دیدگاهتان را بنویسید