سالاد اسفناج و انار
بهمن 12, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
196 بازدید

سالاد مخصوص افراد ورزشکار و رژیمی ، کم کالری ، مکمل غذای مناسب
سالاد اسفناج و انار
بریم سراغ سالاد ورزشکاران ، رژیمی ،کم کالری سالاد مخصوص پاییز و زمستانه
وعده غذایی
پیش غذا و سالاد
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
اسفناج, انار, سالاد, سس انار, غذای رژیمی, کم کالری, ورزشکاران
زمان آماده سازی 10 minutes
کل زمان 10 minutes
مناسب برای 4 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 100 گرم بی بی اسفناج بچه اسفناج ، اسفناج کوچک
- 100 گرم پنیر فتا مکعبی خرد شود½
- ½ پیمانه دانه ی انار ترجیحا قرمز باشه
- ½ پیمانه گردوی خرد شده
- 1 قاشق سوپ خوری کنجد
- 2 قاشق سوپ خوری تخم آفتاب گردان قابل حذف
- ½ پیمانه رب انار ترجیحا سس مهرام
- ⅓ پیمانه روغن زیتون بدون بو یا با بو فرقی ندارد
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه
-
اسفناج ها را بعد از پاک کردن شسته و داخل پارچه نم گیر خوب خشک کنید
-
به ترتیب اسفناج خرد شده ، گردوی خرد شده ،دانه های انار ، پنیر های مکعبی ،کنجد ، تخم آفتاب گردان را داخل ظرف سرو ریخته و سس انار را با روغن زیتون رقیق شده رووی سالاد ریخته و بعد کنجد و تخم آفتاب گردان و مابقی ادویه ها را بریزد
یادداشت
پیشنهاد: می توانید از فیله های پرتغال یا نارنگی ، سیب درختی استفاده کنید
بجای مغز گردو از دانه کاج هم می توانید استفاده کنید
نکته : پیشنهاد میکنم از سس انار مهرام استفاده کنید که از همه خوشمزه تر است
از ادویه های اماده مخصوص سالاد هم می توانید استفاده کنید
این سالاد را پیشنهاد به ورزشکاران عزیز و افراد رژیمی توصیه می کنم
می توانید از یک قاشق سرکه بالزامیک هم استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید