دیزی سنگی

طرز تهیه دیزی سنگی
با چشیدن یک مزه به دنیای از خاطرهها پرتاب میشوید نوستالژی که فراموش نشدنی هست
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
دیزی سنگی
مواد لازم
- 600 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
- 60 گرم دنبه
- 1 عدد پیاز
- ½ پیمانه نخود لوبیا
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه
- 1 قاشق مربا خوری زرد چوبه
- ½ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
- 3 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
طرز تهیه
-
نخود و لوبیا را از شب قبل با آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید
-
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیاز و گوجه فرنگی ها در دیزی سنگی بریزید و شش برابر حجم آن ها آب اضافه کنید.
-
کف گوشت را بگیرید
-
سعی کنید سیب زمینی ها را جداگانه پخته بعد پوست ش را گرفته چند دقیقه آخر اضافه کنید چون سیب زمنیی طعم آب گوشت را میگیرد
-
بعد از پخت ، پیاز و دنبه را بیرون آورده بکوبید و رب گوجه را هم به همراه زرد چوبه تفت دهید و به آبگوشت اضافه کنید تا خوش رنگ لعاب شود اگر زعفران اضافه کنید که در طعمش تاثیر بهتری دارد بزارید نیم ساعت دیگه بماند تا خوب جا بیافتد
یادداشت
هنگامی که گوشت و می پزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود
اگر دیزی تک نفر است
برای هر نفر 100 الی 150 گرم گوشت در نظر بگیرد
دنبه 20 گرم
دو قاشق لوبیا و نخود
یک عدد سیب زمینی متوسط
نکته: بعد از پختن آبگوشت میتونید پیاز وچربی را بکوبید به همراه زرد چوبه و رب گوجه تفت دهید و به آبگوشت اضافه کنید . زمانی که گوشت و نخودو لوبیا نرم و پخته شده نمک و فلفل سیاه روبه میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.
اگر از دیزی سنگی استفاده می کنید، حتما حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. این ظرف زمان پخت و طولانی تر و درعوض طعم غذا و خیلی بهتر و غذا راجا افتاده تر میکنه
( اگر روی شعله مستقیم بزارید حتما خواهد شکست.)
دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زیاد درست میکنند و بهتر است در شروع کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه دیزی در اثر اضافه کردن آب در طول پخت تحتتاثیر قرار نگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید