دسر انار
آذر 25, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
79 بازدید

دسر ژله انار مخصوص یلدا شیک آسان با فوت و فن هایش
دسر ژله ای انار
دسر ژله انار مخصوص شب یلدا مناسب برای مهمانی ها و دورهمی ، جشن ها عروسی و ......
وعده غذایی
دسر
نوع آشپزی
انگلیسی, ایتالیایی, ایرانی
کلمات راهنما
دسر, ژله, عید, کیک انار, یلدایی
زمان آماده سازی 10 hours
زمان پخت 30 minutes
کل زمان 10 hours 30 minutes
مناسب برای 12 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 2 بسته ژله انار یا آلبالو
- 1 بسته ژله آلوئه ورا
- 1 بسته ژله کیوی
- 4 قطره رنگ سبز
- 2 پیمانه شیر
- 3 قاشق سوپ خوری ژلاتین ساده بن ماری شود
- ⅓ پیمانه آب برای حل شدن ژلاتین
- 2 قاشق سوپ خوری شکلات چیپسی شکلات ها مدل اشک باشد
طرز تهیه
-
اول در مورد قالب بگم : اگر قالب سیلکونی است نیازی به چرب کردن نداره ( من از سیلکونی استفاده کردم)
-
اگر قالب گالوانیز است یکم اب داخلش ریخته و خوب در همه قسمت ها بگردانید تا خیس شود اب اضافه را گرفته قالب را در فریزر گذاشته تا یخ بزند بعد مایع دسر را بریزید
-
اولین لایه : دو بسته ژله انار را با سه پیمانه آب جوش کاملا مخلوط کنید ( اگر کلا با اب جوش مخلوط شود ژله شفاف تر خواهد شد )
-
ژله انار روی بخار کتری گذاشته تا خوب ذرات ژله حل شود بعد از سرد شدن یک پیمانه سر خالی از شیر را بهش اضافه کنید تا رنگ مات بخودش بگیرد حالا ژله انار را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود ولی کامل نبندد
لایه اول را اجازه دهید نیم بند شود
-
لایه بعدی ژله الوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و روی بخار کتری گذاشته ...بعد از سرد شدن نصف پیمانه شیر را بهش اضافه کنید
لایه دوم را ریخته مجدد اجازه دهید نیم بند شود
-
لایه اخر ژله کیوی را با یک لیوان آب داغ کاملا حل کنید و بزارید خنک بشه من دو قطره رنگ سبز بهش زدم بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنید و روی لایه سفید که نیم بند بود ریخته و بمدت 10 ساعت داخل یخچال گذاشته تا ببندد
لایه سوم را ریخته بزارید یخچال تا ببندد
-
برای بیرون آوردن دسر اول دور تا دور قالب را آزاد کنید بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و با شکلات چیپسی تزئین کنید
-
نکته : من سه قاشق مرباخوری ژلاتین ساده با یک سوم پیمانه آب مخلوط کردم و روی بخاری کتری که حل شد بین هر سه تا ژله ها ( انار ، الورا ،کیوی) تقسیم کردم و ریختم توش تا خیالم برای بسته شدنش راحت باشد
یادداشت
نکته : برای جدا کردن دسر کافیست چند ثانیه در آب ولرم قرار دهید یا قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید وکمی سشوار بگیرید تا براحتی جدا شود
نکته : کف ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید که اگر دسر جای مناسب قرار نگرفت بتوانید با حرکت دادن تنظیم کنید
نکته : اگر یکی از لایه ها بسته شوند لایه بعدی بهش نمی چسبد و به راحتی جدا میشود ....پس مدت زمان لایه ها را دقت کنید
دیدگاهتان را بنویسید