دسر انار
دی 2, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
78 بازدید

دسر انار تکنفره انتخابی زیبا در شب یلدا ….شیک و آسان را تجربه کنید
دسر انار
سر انار تکنفره انتخابی زیبا در شب یلدا ....شیک و آسان را تجربه کنید
وعده غذایی
دسر
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
انار, تکنفره, دسر, دسر آسان, مهمانی, یلدایی
زمان آماده سازی 6 hours
زمان پخت 10 minutes
کل زمان 6 hours 10 minutes
مناسب برای 8 نفره
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 1 بسته پودر ژله انار یا البالو ، توت فرنگی
- 1 بسته ژله آلوئهورا
- 1 پیمانه بستنی وانیلی جایگزین شیر
- 2 پیمانه دانه انار
- 2/5 پیمانه آب جوش
- 3 قاشق سوپ خوری خامه فرم گرفته برای تزئین
طرز تهیه
-
ابتدا ژله انار را با یک نیم پیمانه آب جوش به روش بن ماری حل کرده و مخلوط کنید .سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. ژله را داخل شات تکنفره ریخته پنج دقیقه صبر کنید و یک قاشق دانه انار ریخته بزارید نیم بند شود
-
لایه بعدی : یک بسته ژله آلوئهورا را با 1 پیمانه آب جوش به همان روش بن ماری حل کرده و بعد از سردشدن با نصف لیوان بستنی وانیلی آبشده ترکیب کنید.از این ترکیب، به مقدار یک سانت روی ژله قرمز به آرامی بریزد .
-
بعد از نیمبندشدن ژله آلوئه و در یخچال،
-
مجدد ژله قرمز را به همراه دانه های انار ریخته و اجازه دهید داخل به مدت 6 ساعت در یخچال ببندد
-
بعد با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
یادداشت
ژله انار خوشمزه و زیبای شما آماده است. شما میتوانید این دسر زیبا را مخصوص شب یلدا تهیه کنید و مهمانان خود را غافلگیر کنید
انتخاب ژله قرمز بستگی به خودتان دارد
جایگزین بستنی از شیر هم می توانید استفاده کنید
مقدار مصرف آب در ژله انار یک نیم پیمانه است
در ژله الوورا یک پیمانه است چون بهش بستنی اضافه میشود
استفاده از روش بن ماری باعث میشود تمام ذرات ژله حل شود
دیدگاهتان را بنویسید