تیرامیسو
آذر 26, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
345 بازدید

معنی دسر معروف تیرامیسو، منو بردار است و به علت طعم و مزه لذیذ این دسر این اسم را روی آن گذاشته شده
تیرامیسو
معنی دسر معروف تیرامیسو، منو بردار است و به علت طعم و مزه لذیذ این دسر این اسم را روی آن گذاشته شده
وعده غذایی
دسر, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایتالیایی
کلمات راهنما
تیرامیسو, دسر, دسر ایتالیایی, شیرینی مهمانی, لیدی فینگر
زمان آماده سازی 4 hours 20 minutes
کل زمان 4 hours 20 minutes
مناسب برای 8 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 2 بسته بیسکویت لیدی
- 400 گرم پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای
- 200 گرم خامه قنادی کم چرب-شیرین شده
- 100 گرم شکر
- 300 میلی لیتر آب جوش
- 3 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه
- ¼ پیمانه شکلات رنده شده قابل حذف است
- 150 گرم خامه فرم گرفته برای روی کار
- 50 گرم شکلات تخته ای برای تزئین کار
- 10 گرم پودر پسته یا پودر نارگیل رنگ شده
طرز تهیه
-
خامه را میزنیم به حدی که حجم آن دو برابر شود پنیر را اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید
-
داخل ظرفی آبجوش ریخته و شکر و نسکافه را به آن افزوده میگذاریم سرد شود
-
یک قالب کمربندی را بدون داشتن کف در نظر بگیرید و لیدی فینگرها را دور تا دور تا دور آن چیده و بعد کف آنرا با بیسکویت پر کنید سعی کنید هیچ حفره خالی نماند
-
بیسکویت ها را باید داخل نسکافه ای که با شکر حل شده فرو کنید و کف ظرف بچینید
-
نصف مواد را روی بیسکویت ها ریخته و شکلات را رویش میریزیم و دوباره یک لایه دیگه بیسکویت چیده و لایه آخر مابقی مواد را ریخته 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا بسته شود ( اگر از شب قبل آماده شود بهتر است )
-
خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد
-
ماسوره رزت را داخل قیف قرار دهید و طرح دلخواه را بزنید و در پایان پودر کاکائو الک کنید
دیدگاهتان را بنویسید