توپک خرمایی
فروردین 26, 1400
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
239 بازدید

توپک خرمایی گزینه مناسبی برای ماه رمضان و عصرانه دلچسب کنار چای شما……..
توپک خرمایی
گزینه ای مناسب برای ماه رمضان و عصرانه دلچسب به همراه چای
وعده غذایی
سنتی, کیک و شیرینی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
رمضان, شیرینی دورهمی, عصرانه
زمان آماده سازی 55 minutes
کل زمان 55 minutes
مناسب برای 10 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 400 گرم خرما یا رطب
- 1 بسته بیسکوییت پتی پور
- 20 گرم کره نرم شده
- 50 گرم مغز گردو
- 8 قاشق سوپ خوری پودر نارگیل یا مغزی جات برای تزئین
طرز تهیه
-
ابتدا خرما ها را چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا نرم شود و پوستش زودتر کنده شودو هسته اش جدا شود
-
با پشت قاشق خوب له کرده و داخل ظرف نچسب با کره کاملا تفت میدیم بطوری که یکدست بشه از روی حرارت برداشته
-
بیسکوییت ها رو هم اسیاب کرده و ب همراه گردو های ریز شده به خرما اضافه میکنیم
-
خوب باهم ورز میدیم طوری که اصلا ب دست نچسبه
-
دستتون رو داخل آب زده و توپک های خرمایی درست کنید میتوانید وسط توپک ها گردو بگذارید
-
در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسول قرار دهید
-
می توانید در ماه رمضان و یا ...میان وعده به همراه یک چای داغ نوش جان کنید
دیدگاهتان را بنویسید