ترش واش
بهمن 12, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
32 بازدید

ترش واش غذای دلچسب گیلان عزیز
ترشی واش(مخصوص گیلان)
غذای مخصوص و دلچسب گیلان عزیز
وعده غذایی
سنتی, غذای اصلی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
ترش واش, غذای سنتی ایرانی, گیلان
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 1 hour 10 minutes
کل زمان 1 hour 30 minutes
مناسب برای 6 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 6 تکه سینه مرغ
- 5 عدد بامجان سرخ شده متوسط
- 3 عدد گوجه حلقه شده سرخ شده
- 500 گرم سبزی مخصوص خالواش،جعفری، چوچاق، نعناع ،بنجیل،واران بو ، برگ چغندر، سیر
- ½ پیمانه آبغوره
- 1 قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- ⅓ پیمانه روغن
- 1 قاشق چایخوری زرد چوبه
طرز تهیه
-
ابتدا سینه های مرغ را با نمک می گذاریم تا کمی بپزد و کف آن گرفته شود و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم تا مزه دار شود در حدی که نیم پز شود کافیست
-
تمام سبزی ها به اضافه سیر را از چرخ گوشت رد میکنیم و در روغن سرخ می کنیم
-
سبزی را به مرغ نیم پز اضافه می کنیم و به آن یک ساعت زمان می دهیم تا خوب جا بیفتد
-
بادمجان و گوجه ای را که از قبل سرخ کرده ایم به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه برای این مرحله کافیست
-
آبغوره را اضافه کنید و بعد از جوش زدن از روی حرارت بردارید .
یادداشت
نکته. نکته :سبزی، ترش واش ( نوعی سبزی معطر بومی گیلان) است که شامل ، نعناع، خالواش، چوچاق، واران بو ، برگ چغندر ، جعفری ، سیر، بنجیل ، تمامی این سبزی ها را در چرخ گوشت می ریزیم تا خوب ساییده و خرد شود و سپس سبزی را برای سرخ کردن آماده می کنیم
برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید