بز قورمه کرمان
دی 18, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
19 بازدید

اگر سفری به کرمان داشتین حتما سری به رستوران سنتی بزنید خوردن این غذا خالی از لطف نیست
اگر سفری به استان کرمان داشتید حتما تو رستوران سنتی این غذا ی محلی را یکبار امتحان کنید خوردنش خالی از لطف نیست
وعده غذایی
غذای اصلی
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
بز قورمه, غذای سنتی, گوشتی
زمان آماده سازی 20 minutes
زمان پخت 2 hours
کل زمان 2 hours 20 minutes
مناسب برای 6 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 500 گرم گوشت گوسفندی
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 پیمانه نخود
- 300 گرم کشک محلی سائید شده
- ½ پیمانه روغن جهت سرخ کردن
- 2 عدد پیاز
- 3 عدد سیر سه دانه سیر
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 2 قاشق غذا خوری زعفران آب کرده غلیظ
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ¼ پیمانه گردو
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری ادویه کاری
طرز تهیه
-
ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدیم و گوشت را بهش اضافه کرده، فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه کرده تا گوشت پخته شود حرارت ملایم باشد ،بعداز پخت استخوانهای گوشت را ازش جدا کرد کناری میزاریم.
-
بعد نخود را داخل قابلمه دیگر جداگانه پخته
-
بعد گوشت پخته شده و نخود پخته شده را با هم مخلوط کنید یک تفت بدهید
-
بعداز 20 دقیقه که پیاز داغ نرم شد زعفران،آب گوشت که از قبل داشتیم را اضافه کرده در این مرحله مواد را با میکسر یا گوشت کوب میکس میکنیم بعد کشک رو که از قبل 10 دقیقه جوشانده را اضافه کرده،بعد سیر له شده را حرارت داده و به دلخواه گردو خرد شده م اضافه کرده با حرارت ملایم حدود 20تا 30 دقیقه روی شعله قرار دهید تا جا بیفتد.
-
روی بزقورمه را با کشک گردو ،پیاز کمی زعفران و کمی نعناع تزئین کنید
یادداشت
این غذا مخصوص استان کرمان است و چون با گوشت بزغاله طبخ میشود اینگونه نامیده شده است.
حبوبات را از شب قبل خیس كنید
این غذا با برنج و هم با نان میتوانید سرو كنید
نخود را با کمی زیره بپزید تا نفخ نداشته باشد
نعناع اختیاری است ( ندارد )
دیدگاهتان را بنویسید