برنج گل کلم و میگو
آذر 23, 1399
ارسال شده توسط پازوکی
47 بازدید

طرز تهیه برنج گل کلم و میگو
رسپی یا دستور پخت این کیک از این سایت ترجمه شده، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید.
برنج گل کلم و میگو
برنج گل کلم با میگو با داشتن کربوهیدرات پایین و پروتئین بالا یکی از دستور العمل های سالم است. مهمتر اینکه بسیار خوشمزه بوده و تهیه ی آن بسیار ساده است.
وعده غذایی
غذای اصلی, غذای دریایی
کلمات راهنما
برنج گل کلم با میگو
زمان آماده سازی 15 minutes
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 30 minutes
مناسب برای 4 نفر
کالری 212 kcal
نویسنده پازوکی
مواد لازم
- 800 گرم گل کلم
- 340 گرم میگوی پوست کنده و رگ گرفته
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر له شده
- 2 عدد هویج خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- 2-3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه
-
گل کلم را به تکه های کوچک خرد کنید. گل کلم را درون یک غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا گل کلم ها به شکل برنج یا کوسکوس دربیایند. زیاد مواد را مخلوط نکنید تا خمیری نشود. گل کلم را کنار بگذارید.
-
در یک تابه روغن و میگو را ریخته با نمک و فلفل طعم دار کنید، به مدت 2 دقیقه یک طرف آن را تفت دهید، طرف دیگر را برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید. سپس مواد را از تابه خارج کنید.
-
در همان تابه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود. سیر له شده و هویج خرد شده را اضافه کنید، به مدت 4-5 دقیقه بپزید، گاهی هم بزنید تا زمانی که هویج ها نرم شوند.
-
"برنج" گل کلم را اضافه کنید، با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس سویا و روغن کنجد را اضافه کنید، گاهی هم بزنید و به مدت 3-5 دقیقه بپزید تا گل کلم نرم شود. زیاد از حد نپزید. حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
-
گرم سرو کرده و نوش جان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید