جستجو برای:
  • ورود و عضویت
  • رسپی ها
  • لیست دوره ها
  • پنل کاربری
  • تدریس در شفان
   
شفان
  • صفحه اصلی
  • لیست دوره ها
  • کتاب آشپزی
  • سبد خرید
  • تدریس در شفان
  • تماس با ما
0
حساب کاربری

بال مرغ تند (بوفالو وینگز)

آبان 20, 1398
ارسال شده توسط مدیر
اسنک و خوراکی ، پیش غذا و سالاد ، رسپی
6.73k بازدید
بال مرغ تند
Jump to Recipe Print Recipe

طرز تهیه بال مرغ تند

خداوند متعال به مرغ بال داده اما نمیتونه پرواز کنه. شاید دلیلش اینه که قرار بوده یه پیش غذا یا فینگرفود خوشمزه باشه. تو این دستور با یکی از روش های پخت بال مرغ آشنا میشید که بسیار خوشمزه است و میتونید به عنوان فینگر فود و یا پیش غذا استفاده کنید

دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.

رسپی یا دستور پخت این سوپ از سایت دستور پخت بال مرغ ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

 

تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید

 

بال مرغ تند
چاپ

بال مرغ تند (بوفالو وینگز)

این غذا یکی از محبوب ترین پیش غذاها در رستوران ها و کافه های معروف دنیاست که معمولا بصورت تند سرو میشه

بیشتر بخوانید  براونی نوتلا
وعده غذایی اسنک و خوراکی, پیش غذا و سالاد
نوع آشپزی آمریکایی
کلمات راهنما بال مرغ, چیکن وینگز
زمان آماده سازی 1 hour 45 minutes
زمان پخت 15 minutes
کل زمان 2 hours
مناسب برای 5 نفر
کالری 364 kcal
نویسنده مدیر

مواد لازم

  • 60 گرم آرد
  • 1 گرم پاپریکا
  • 0.5 گرم فلفل قرمز
  • 2 گرم نمک
  • 10 عدد بال مرغ
  • 55 گرم کره
  • مقداری روغن برای سرخ کردن
  • 60 گرم سس فلفل قرمز
  • مقداری فلفل سیاه
  • مقداری پودر سیر

طرز تهیه

  1. در ظرفی آرد، پاپریکا، فلفل قرمز و نمک رو مخلوط کنید. بال های مرغ رو تمیز کنید و داخل ظرف پیرکس شیشه ای بذارید. ترجیحا مثل ظرف لازانیا و این مخلوط رو روی بال ها بریزید تا کاملا بپوشونه. روی بال ها رو با سلفون بپوشونید و به مدت 90 دقیقه در یخچال بگذارید. فراموش نکنید که بال ها رو پشت و رو کنید که همه جاش رو بپوشونه

  2. در ظرفی روغن رو داغ کنید که بتونیم بال ها رو سرخ کنیم. اندازه روغن به حدی باشه که بتونه روی بال ها رو بپوشونه. بال ها رو به مدت 10-15 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی بشن و بعد بذارید روی دستمال حوله ای تا روغنش کشیده بشه

  3. در ظرف دیگری کره، سس فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کره آب بشه و مواد با هم مخلوط بشن و بعد از روی حرارت بردارید

  4. بال ها رو در ظرفی بریزید و سس رو روش بریزید و خوب هم بزنید تا همه جای بال ها رو بپوشونه و بعد سرو کنید

یادداشت

اگر دوست داشتین میتونید مقدار فلفل رو کم و زیاد کنید

بیشتر بخوانید  چیزکیک نیویورک
profile avatar
مدیر
اشتراک گذاری:
برچسب ها: بال مرغبال مرغ با سس تندبال مرغ تندبال مرغ تند و شیرینبال مرغ خوراکبال مرغ خوشمزهبال مرغ خوشمزه در فربال مرغ داخل فربال مرغ در فربال مرغ سرخ شدهبال مرغ سوخاریبال مرغ سوخاری در فربال مرغ سوخاری کنجدیبال مرغ عسلیبال مرغ عکسبال مرغ کبابیبال مرغ کبابی تندبال مرغ کبابی خوشمزهبال مرغ کبابی در فرپخت بال مرغ در فرپختن بال مرغ خوشمزهپختن بال مرغ در فرطرز تهیه بال مرغ تندطرز تهیه بال مرغ کبابی تندغذا با بال مرغغذاهای بال مرغغذای بال مرغکباب بال مرغ خوشمزه

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

شیرینی شکری کرمانشاه

شیرینی برنجی

سالاد قالبی ژاپنی

سالاد اسفناج و انار

سالاد روس

آش ترش مازندران

قدیمی تر سوپ گوجه و ریحان
جدیدتر کیک انار و فندق

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

امتیاز رسپی




محبوب ترین دستور هفته
  • کیک توت فرنگی سریع و آسان
  • کیک موز وارونه
  • کیک عدد
آموزش های ویدیویی
ما را در آپارات دنبال کنید
دسته‌ها
  • اسنک و خوراکی
  • پیش غذا و سالاد
  • دانستنی های آشپزی
  • دسر
  • رسپی
  • سوپ و آش
  • صبحانه
  • غذای اصلی
  • غذای دریایی
  • غذای مرغ و گوشت
  • غذایی گیاهی
  • کیک و شیرینی
  • نان
  • نوشیدنی
جستجو برای:
جدیدترین نوشته ها
  • شله زرد آبان 20, 1398
  • حلیم آبان 20, 1398
  • فرنی خرما آبان 20, 1398
  • خرماپیچ آبان 20, 1398
  • حلوا بحرینی آبان 20, 1398

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت