بال مرغ تند (بوفالو وینگز)

طرز تهیه بال مرغ تند
خداوند متعال به مرغ بال داده اما نمیتونه پرواز کنه. شاید دلیلش اینه که قرار بوده یه پیش غذا یا فینگرفود خوشمزه باشه. تو این دستور با یکی از روش های پخت بال مرغ آشنا میشید که بسیار خوشمزه است و میتونید به عنوان فینگر فود و یا پیش غذا استفاده کنید
دستورات دیگه رو هم میتونید در آرشیو دستورات غذایی ببینید.
رسپی یا دستور پخت این سوپ از سایت دستور پخت بال مرغ ترجمه شده و یه کمی توش تغییرات داده شده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
تجربیات خودتون رو با ما از طریق کامنت به اشتراک بگذارید. اگر هم سوالی دارید میتونید همین جا بپرسید
بال مرغ تند (بوفالو وینگز)
این غذا یکی از محبوب ترین پیش غذاها در رستوران ها و کافه های معروف دنیاست که معمولا بصورت تند سرو میشه
مواد لازم
- 60 گرم آرد
- 1 گرم پاپریکا
- 0.5 گرم فلفل قرمز
- 2 گرم نمک
- 10 عدد بال مرغ
- 55 گرم کره
- مقداری روغن برای سرخ کردن
- 60 گرم سس فلفل قرمز
- مقداری فلفل سیاه
- مقداری پودر سیر
طرز تهیه
-
در ظرفی آرد، پاپریکا، فلفل قرمز و نمک رو مخلوط کنید. بال های مرغ رو تمیز کنید و داخل ظرف پیرکس شیشه ای بذارید. ترجیحا مثل ظرف لازانیا و این مخلوط رو روی بال ها بریزید تا کاملا بپوشونه. روی بال ها رو با سلفون بپوشونید و به مدت 90 دقیقه در یخچال بگذارید. فراموش نکنید که بال ها رو پشت و رو کنید که همه جاش رو بپوشونه
-
در ظرفی روغن رو داغ کنید که بتونیم بال ها رو سرخ کنیم. اندازه روغن به حدی باشه که بتونه روی بال ها رو بپوشونه. بال ها رو به مدت 10-15 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی بشن و بعد بذارید روی دستمال حوله ای تا روغنش کشیده بشه
-
در ظرف دیگری کره، سس فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کره آب بشه و مواد با هم مخلوط بشن و بعد از روی حرارت بردارید
-
بال ها رو در ظرفی بریزید و سس رو روش بریزید و خوب هم بزنید تا همه جای بال ها رو بپوشونه و بعد سرو کنید
دیدگاهتان را بنویسید