باسلوق قنادی

طرز تهیه باسلوق قنادی
ما امروز با شما راز و رمز قنادها را در میان خواهیم گذاشت دستورش با ما صبر و حوصله برای انجام کار با شما …..
باسلوق مدل های مختلفی دارد ولی اگر دنبال یک باسلوق ویژه هستید پیشنهاد میکنم حتما این باسلوق را در منزل درست کنید
باسلوق ویژه قنادی
مواد لازم
- 170 گرم گلوکز از لوازم قنادی تهیه شود
- 1 پیمانه آب
- 2 پیمانه شکر
- 150 گرم نشاسته
- 1 قاشق مرباخوری جوهر لیمو
- 1 پیمانه گلاب
- 50 گرم کره
- 1 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
- 24 عدد مغز گردو به تعداد باسلوق ها
- 1 پیمانه پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول : استراحت مواد
-
نشاسته و آب رو مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشود
-
یک استراحت نیم ساعته بدهید و آب انرا عوض کنید و مجدد روی ان آب بریزد و اجازه دهید تا استراحت کند
-
آب مرحله دوم را هم عوض کنید ....حالا یک پیمانه آّب نصف پیمانه گلاب و شکر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید (در صورت امکان از ظرف مسی یا لعابی استفاده کنید ))
-
یک قاشق چوبی را هم آغشته به روغن کنید یعنی با دست به بدن قاشق روغن بمالیده
مرحله دوم : پخت
-
مواد را هم روی شعله ملایم قرار دهید و آهسته هم میزنیم تا مواد حالت شیشه ای به خودش بگیرد
-
شعله را کم کنید و مدام مواد را هم بزنید
-
مواد روی حرارت را نباید ازش غافل شوید چون خیلی زود گلوله میشود و حالت یکدست بودن خودش را از دست میدهد
-
رمز یک باسلوق خوب این است که نشاسته به هیچ عنوان نباید قل بزنه یعنی نجوشد اگر شعله تان ملایم باشه و مرتب هم بزنید نشاسته کاملا بصورت یکنواخت پخته میشود
-
نشاسته رو مدام هم بزتید تا وقتی با قاشق خط روی نشاسته میکشیم روی باسلوق محو نشود تقریبا باید 30 الی 40 دقیقه طول بکشد
-
زمانی که خط قاشق بر روی نشاسته از بین نرفت نصف پیمانه گلابتان را اضافه کنید دوباره نشاسته رقیق میشه باز هم بزنید
-
مابقی گلاب و ژلاتین بن ماری شده جوهر لیمو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد گلوکز را اضافه کنید وقتی همه مواد را اضافه کردین مجدد وروی حرارت ملایم یک ساعت الی یک ساعت بیست دقیقه زمان نیاز دارد تا باسلوق جمع شود و حالت شیشه ای بخودش بگیرد
-
زمانی که گلوکز را اضافه می کنید یک ساعت ممکن است زمان ببرد تا مواد باسلوق شما جمع شود
-
تاکید می کنم ( نیاز به صبر و حوصله فراروان دارد)
-
توجه : زمانی که گلوکز را اضافه می کنید مواظب باشد چون باسلوق شروع به پریدن می کند دستان نسوزد
-
باسلوق وقتی به مرحله مورد نیاز رسیده از بدنه ظرف جدا میشود و اماده است
-
در اخرین مرحله کره را اضافه کنید ظرف مورد نظر را پودر نارگیل ریخته باسلوق را داخل قیقف ریخته و به اندازه یک گردو و با فاصله روی پودر نارگل باسلوق ها را بریزدمی توانید با قاشق این کار را بکنید
-
باسلوق را با فاصله روی پودر نارگیل ها بریزد و یک نصف گردو روی انها قرار دهید و با پودر نارگیل به انها شکل دهید
یادداشت
نکته هاااااااااااا
باسلوق هر چی بیشتر پخته بشه کش دار تر میشه
اگر شکرش کم باشد روی باسلوق خشک میشود
اگر حرارت مورد نیاز در زمان پخت بهش نرسد باسلوق کپک میزند
اگر از قیف استفاده میکنید حتما بدنه انرا چرب کنید تا باسلوق به راحتی از توی قیف در بیاید
دیدگاهتان را بنویسید