آش ترخینه
دی 6, 1399
ارسال شده توسط کمیله عیدانی
58 بازدید

آش ترخینه انتخابی مناسب ، خوب و خوشمزه برای روزهای سرد پاییز و زمستان که بیشتر در ایام سرما خوردگی مورد استفاده است
آش ترخینه
آش ترخينه انتخابی مناسب ، خوب و خوشمزه برای روزهای سرد پاييز و زمستان که بیشتر در ایام سرما خوردگی مورد استفاده است
ترخينه اصلی از تركيب بلغور گندم ودوغ به دست مياد . به اين صورت كه بلغور را به مدت چند ساعت با دوغ ميپزن و بعد پخت تركيب خميري به دست مياد كه آن را به صورت گلوله هايي در آورده و زير نور آفتاب خشك ميكنند
وعده غذایی
سوپ و آش
نوع آشپزی
ایرانی
کلمات راهنما
آش, سرماخوردگی, سوپ, عصرانه, غذای ساده, غذای سنتی, میان وعده
زمان آماده سازی 10 minutes
زمان پخت 2 hours
کل زمان 2 hours 10 minutes
مناسب برای 6 نفر
نویسنده کمیله عیدانی
مواد لازم
- 250 گرم ترخینه
- ¼ پیمانه عدس
- 6 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
- 1 قاشق سوپ خوری پونه کوهی
- 200 گرم سبزی آش پاک شده آماده
- ½ قاشق سوپ خوری زرد چوبه
- ¼ قاشق مربا خوری فلفل قرمز
- 1 قاشق مربا خوری نمک 1
- 200 گرم کشک ساییده شده اماده
- ¼ پیمانه روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه
-
عدس را بعد از خیس کردن به صورت جدا گانه پخته و كنار بگذاريد .
-
ترخینه را هم چند ساعت جلو تر خیس کنید
-
ترخینه را با 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا حدود یک ساعت پخته شود بعد از ان عدس پخته شده را اضافه کنید
-
نیم ساعت دیگر زمان می دهیم تا آش ما جا بیفتد سبزی را اضافه کنید یک جوش که زد به آن ادویه و پیاز سرخ شده را اضافه کنید تا آش حسابی قوام بیایید و جا بیفتد تو اين زمان هرزگاهي مواد آش رو هم بزنيد كه ته نگيرد
-
اگر بخواهید میتوانید ده دقیقه قبل از اتمام کار کشک را کم کم اضافه کنید تا آش نبرد . یا میتوانید موقع سرو کردن کشک را اضافه کنید
-
با پونه و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید
یادداشت
هر چي پياز داغ اين آش بيشتر باشه در نتيجه آش خوش رنگ و لعابتري خواهيد داشت پس تو آماده كردن پياز داغ آش ترخينه با دست دلبازي تموم اقدام كنيد.
ترخینه تقریبا یک غذای کامل و مقوی به حساب می اید و مربوط به شهرهای مثل ، کرمانشاه،،لرستان،اراک،است
آش ترخینه معروف است به آش سرما خوردگی ....دیگه خودتان می دانید از ما گفتن بود
دیدگاهتان را بنویسید